Elephasoft OST to PST Converter

Elephasoft OST to PST Converter 19.12

Windows / Elephasoft / 2 / Úplná špecifikácia
Popis

Elephasoft for OST to PST Converter je výkonný nástroj určený na konverziu súborov OST na súbory PST. Tento softvér je základným nástrojom pre každého, kto potrebuje obnoviť stratené alebo poškodené e-maily, kontakty, kalendáre, poznámky a koncepty zo svojej poštovej schránky programu Outlook. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho previesť svoje súbory OST do formátu PST a pristupovať k nim v akejkoľvek verzii programu Microsoft Outlook.

Elephasoft OST to PST Converter poskytuje možnosť náhľadu, ktorá vám umožňuje zobraziť všetky skonvertované e-mailové položky pred ich uložením. Táto funkcia zaisťuje, že pred uložením údajov môžete overiť presnosť procesu prevodu a vykonať potrebné zmeny.

Jednou z najvýznamnejších výhod používania tohto softvéru je jeho schopnosť obnoviť natrvalo odstránené e-maily. Nástroj Elephasoft OST converter dokáže obnoviť všetky položky poštových schránok vrátane príloh, kontaktov, kalendárov, poznámok a konceptov z poškodených súborov OST. Táto funkcia zaisťuje, že nikdy nestratíte dôležité údaje v dôsledku náhodného vymazania alebo zlyhania systému.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho schopnosť rozdeliť veľké súbory OST na menšie súbory PST programu Outlook. Táto funkcia uľahčuje používateľom s obmedzeným úložným priestorom na svojich počítačoch alebo serveroch, pretože môžu ukladať svoje dáta v menších kúskoch bez kompromisov v kvalite.

Elephasoft for OST to PST Converter je kompatibilný s Windows OS 10,8, 7 XP a všetkými predchádzajúcimi vydaniami, vďaka čomu je dostupný pre každého bez ohľadu na preferencie operačného systému.

Tento softvér tiež ponúka viacero možností ukladania, ako napríklad PST (údajový súbor programu Outlook), EML (e-mailová správa), MSG (správa programu Outlook), TXT (obyčajný text), RTF (formát RTF) a MHTML (webový archív). Tieto možnosti zaisťujú, že používatelia majú flexibilitu pri výbere spôsobu, akým chcú svoje prevedené e-maily uložiť.

Ak si nie ste istí kúpou tohto produktu priamo bez toho, aby ste otestovali jeho vlastnosti z prvej ruky, potom je tu dobrá správa! Tím Elephasoft poskytol bezplatnú demo verziu, ktorá umožňuje používateľom vyhodnotiť funkcie pred rozhodnutím o kúpe. V tejto verzii môže používateľ uložiť prevedené e-maily až do 25 položiek na priečinok, čo by malo stačiť na potreby väčšiny ľudí.

Na záver; ak hľadáte efektívny spôsob konverzie údajov poštovej schránky programu Outlook z nedostupných alebo poškodených. do formátu súboru ost. vo formáte súboru pst potom nehľadajte nič iné ako výkonný, ale ľahko použiteľný nástroj na prevod od Elephasoftu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Elephasoft
Stránka vydavateľa http://www.elephasoft.com
Dátum vydania 2020-05-20
Dátum pridania 2020-05-20
Kategória Komunikácia
Podkategória E-mailové nástroje
Verzia 19.12
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 2

Comments: