Software Imperial OST Recovery

Software Imperial OST Recovery 3.2

Windows / Software Imperial / 3 / Úplná špecifikácia
Popis

Software Imperial OST Recovery je výkonný a spoľahlivý softvér, ktorý vám umožňuje ľahko obnoviť poškodené alebo poškodené súbory a priečinky OST. Tento softvér je navrhnutý tak, aby pomohol používateľom opraviť ich súbory OST a obnoviť všetky dôležité údaje vrátane e-mailov, kontaktov, poznámok, úloh, konceptov, položiek doručenej pošty, odoslaných položiek, položiek doručenej pošty a iných priečinkov.

So svojou najnovšou verziou 3.2 funkcie rýchlejšej obnovy, Software Imperial OST Recovery zaisťuje, že môžete rýchlo obnoviť stratené alebo poškodené dáta bez akýchkoľvek problémov. Softvér je tiež dodávaný s užívateľsky prívetivým rozhraním, ktoré uľahčuje jeho používanie každému.

Jednou z najužitočnejších funkcií softvéru Software Imperial OST Recovery je jeho schopnosť obnoviť vaše kontakty do formátu CSV. To znamená, že svoje obnovené kontakty môžete jednoducho exportovať do iných aplikácií, ako sú Excel alebo Tabuľky Google, na ďalšiu analýzu.

Okrem tejto funkcie vám softvér tiež umožňuje jednoducho uložiť všetky obnovené súbory ost a exportovať ich do formátu PST pre klienta Outlook. To znamená, že môžete bez problémov migrovať priamo na cloudové poštové konto Outlook.com.

Ďalšou skvelou vlastnosťou softvéru Software Imperial OST Recovery je jeho schopnosť opraviť viacero súborov OST naraz a rýchlo ich obnoviť. Používateľom to šetrí čas, pretože nemusia čakať na každý súbor samostatne.

Softvér tiež umožňuje používateľom konvertovať ich obnovené súbory ost do formátu MSG, EMLx, RTF, CSV PDF vo formáte HTML MHT TXT, ktorý im poskytuje väčšiu flexibilitu pri používaní údajov.

Ak potrebujete migrovať svoje údaje z jednej platformy alebo aplikácie na inú, softvér Imperial OST Recovery vás pokryje! Obnovený súbor ost môžete jednoducho bez problémov migrovať priamo do konta Microsoft Office 365 alebo konta servera Exchange.

Softvér tiež umožňuje používateľom exportovať obnovený súbor ost vo formáte Gmail GSuite MBOX Účet Thunderbird Formát OLM (Outlook pre MAC) Poštový účet Apple INCREDIMAIL Windows Live-mail Účty IMAP Yahoo Pocomail Netscape, čo im poskytuje ešte viac možností, keď dôjde k výpadku migrujú svoje údaje na rôzne platformy

Celkovo, ak hľadáte efektívny spôsob obnovenia stratených alebo poškodených údajov z e-mailového klienta programu Outlook, potom nehľadajte nič iné ako funkciu rýchlejšej obnovy od Software Imperial vo verzii 3.2!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Software Imperial
Stránka vydavateľa http://www.softwareimperial.com
Dátum vydania 2020-03-02
Dátum pridania 2020-05-18
Kategória Komunikácia
Podkategória E-mailové nástroje
Verzia 3.2
Požiadavky OS Windows 7/8/10
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 3

Comments: