Simple Disable Key

Simple Disable Key 12.0

Windows / 4dots Software / 3097 / Úplná špecifikácia
Popis

Simple Disable Key je výkonný a ľahko použiteľný nástroj, ktorý vám umožní vypnúť ľubovoľný kláves na klávesnici. Pomocou tejto aplikácie môžete nastaviť a uzamknúť stav klávesov Num Lock, Caps Lock, Scroll Lock, Insert vždy alebo pre konkrétny program. Pomôže vám tiež odstrániť klávesy z klávesnice, ak sú zničené alebo otravné počas hrania alebo práce na konkrétnej aplikácii.

Simple Disable Key je navrhnutý tak, aby bol užívateľsky prívetivý a intuitívny, takže ho môže bez problémov používať ktokoľvek. Má atraktívne grafické užívateľské rozhranie so všetkými potrebnými možnosťami, ktoré sú jasne viditeľné a dostupné. Aplikácia je tiež viacjazyčná a preložená do 39 rôznych jazykov, takže ju môžu používať používatelia z celého sveta bez akejkoľvek jazykovej bariéry.

Hlavnou funkciou klávesu Simple Disable Key je schopnosť deaktivovať ľubovoľný kláves na klávesnici jediným kliknutím. Môžete jednoducho vybrať, ktorý kľúč chcete deaktivovať, jednoduchým kliknutím naň v zozname dostupných kľúčov zobrazenom v hlavnom okne Simple Disable Key. Po výbere si môžete vybrať, či sa tento kľúč deaktivuje vždy alebo pre konkrétnu aplikáciu alebo dokonca v určitých časoch podľa vašich nastavení plánu.

Okrem toho vám Simple Disable Key tiež umožňuje v prípade potreby automaticky nastaviť a uzamknúť stav klávesov Num Lock, Caps Lock, Scroll Lock a Insert, aby zostali aktívne aj po reštartovaní počítačového systému alebo spustení určitých aplikácií, ako sú hry atď. To zaisťuje, že tieto dôležité klávesy zostanú aktívne vždy, keď ich budete používať v rôznych aplikáciách, ako je písanie dokumentov atď.

Celkovo je Simple Disable Key vynikajúci nástroj na rýchle a jednoduché vypnutie ľubovoľného klávesu na klávesnici, ako aj nastavenie automatického uzamknutia klávesov Num Lock, Caps Lock, Scroll Lock a Insert, kedykoľvek je to potrebné. Vďaka ľahko použiteľnému rozhraniu je vhodný ako pre začínajúcich používateľov, tak aj pre skúsených profesionálov, ktorí potrebujú väčšiu kontrolu nad funkčnosťou svojej klávesnice pri práci s rôznymi aplikáciami. Takže ak hľadáte efektívny spôsob, ako spravovať, ako sa niektoré kľúče správajú pri používaní rôznych programov, potom Simple Disable Key by určite stálo za zváženie!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ 4dots Software
Stránka vydavateľa http://www.4dots-software.com/
Dátum vydania 2020-08-04
Dátum pridania 2020-08-04
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Systémové nástroje
Verzia 12.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky .Net Framework 2.0
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 34
Celkový počet stiahnutí 3097

Comments: