Universal SQL Editor

Universal SQL Editor 1.9.2.2

Windows / Ming Software / 42453 / Úplná špecifikácia
Popis

Universal SQL Editor: Ľahký a výkonný databázový dotazovací nástroj

Ako vývojár viete, že práca s databázami môže byť náročná úloha. Či už pracujete s databázou Oracle, DB2, SQL Server, Sybase alebo akoukoľvek inou databázou kompatibilnou s ODBC, potrebujete spoľahlivý nástroj, ktorý vám pomôže efektívne upravovať zložité SQL dotazy. Tu prichádza na rad Universal SQL Editor.

Universal SQL Editor je odľahčený databázový dotazovací nástroj s podporou Intellisense, ktorý vám umožňuje pripojiť sa k viacerým databázam a jednoducho upravovať zložité SQL dotazy. Vďaka svojim výkonným funkciám, ako je automatické dopĺňanie podobné Intellisense, odkazy na zvýraznenie, napovedanie parametrov, zvýraznenie syntaxe a formátovanie, tento nástroj uľahčuje vývojárom pracovať efektívnejšie.

Kľúčové vlastnosti Universal SQL Editor

1. Podpora viacerých databáz: Universal SQL Editor podporuje Oracle, DB2, SQL Server, Sybase a akúkoľvek inú databázu kompatibilnú s ODBC. To znamená, že bez ohľadu na to, ktorý databázový systém používate pre svoj projekt; tento nástroj vám pomôže.

2. Výkonný editor SQL: Vstavaný editor Universal SQL Editor je navrhnutý tak, aby zjednodušil úpravu zložitých dopytov ako kedykoľvek predtým. S funkciami, ako je dokončovanie kódu podobné Intellisense a naznačovanie parametrov; zvýrazňovanie a formátovanie syntaxe; viacero úrovní vrátenia/znova; úprava režimu stĺpcov; skladanie kódu – vývojári môžu pracovať efektívnejšie ako kedykoľvek predtým.

3. Pohodlný dotazovací nástroj: Výsledky dotazov vrátené týmto dotazovacím nástrojom podporujú skupinové filtrovanie vyhľadávania, čo umožňuje vývojárom rýchlo nájsť údaje, ktoré potrebujú. Dodatočne je možné exportovať výsledky dotazov ako excelovú tabuľku alebo sadu príkazov.

4. Rýchly výkon a nízka spotreba pamäte: Jednou z najvýznamnejších výhod používania UniversalSQLEditor je jeho rýchly výkon a nízka spotreba pamäte, čo zaisťuje plynulú prevádzku aj pri práci s veľkými množinami údajov.

Výhody používania UniversalSQLEditor

1.Efektívna úprava zložitých dopytov

Vďaka svojim výkonným funkciám, ako je dokončovanie kódu a napovedanie parametrov ako Intellisense, spolu so zvýrazňovaním a formátovaním syntaxe - je úprava zložitých dopytov oveľa jednoduchšia ako kedykoľvek predtým!

2. Podpora pre viacero databáz

UniversalSQLEditor podporuje všetky hlavné databázy vrátane Oracle, DB2, MSSQL, Sybase atď., takže bez ohľadu na to, aký typ projektu alebo potrieb vývoja aplikácií sa objaví – vždy je dostupná možnosť na dosah!

3. Pohodlný dopytovací nástroj

Vstavané nástroje dotazov umožňujú používateľom jednoducho filtrovať údaje skupiny vyhľadávania a zároveň poskytujú možnosti exportu výsledkov do tabuliek alebo súborov príkazov programu Excel, čo je pohodlné pre používateľov, ktorí chcú rýchly prístup bez toho, aby do procesu bolo zapojených príliš veľa krokov.

Záver:

Na záver vrelo odporúčame použiť UniversalSQLEditor ako vaše riešenie pri riešení zložitých dopytov vo viacerých databázach. Vďaka jeho výkonným funkciám, ako je dokončovanie kódu a naznačovanie parametrov ako Intellisense spolu so zvýrazňovaním a formátovaním syntaxe – sa úpravy stanú oveľa jednoduchšími než kedykoľvek predtým! Okrem toho vstavané nástroje dotazovania umožňujú používateľom jednoducho filtrovať údaje skupiny vyhľadávania a zároveň poskytujú možnosti exportovania výsledkov do tabuliek alebo súborov príkazov Excel, čo je pohodlné pre používateľov, ktorí chcú rýchly prístup bez toho, aby museli do procesu zapájať príliš veľa krokov. .Načo teda čakať? Stiahni teraz!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Ming Software
Stránka vydavateľa http://mingsoftware.com/
Dátum vydania 2020-10-22
Dátum pridania 2020-10-22
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Databázový softvér
Verzia 1.9.2.2
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Požiadavky ODBC Driver for corresponding database, which, 32-bit ODBC driver is required for 32-bit version of Universal SQL Editor and 64-bit ODBC driver is required for 64-bit version of Universal SQL Editor
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 7
Celkový počet stiahnutí 42453

Comments: