Easy PDF Two Sided

Easy PDF Two Sided 20.05.06

Windows / tecnobillo / 4 / Úplná špecifikácia
Popis

Jednoduché obojstranné PDF – dokonalé riešenie pre tlač obojstranných dokumentov PDF

Nebaví vás ručná tlač obojstranných dokumentov PDF a nutnosť meniť poradie listov papiera? Chcete jednoduché a efektívne riešenie na tlač dokumentov bez akýchkoľvek problémov? Nehľadajte nič iné ako Easy PDF Two Sided!

Easy PDF Two Sided je výkonný program navrhnutý špeciálne na jednoduchú tlač obojstranných dokumentov PDF. Pomocou tohto softvéru môžete otvoriť akýkoľvek dokument PDF a rozdeliť ho na dve časti – jednu z párnych strán a druhú z nepárnych strán.

Po rozdelení môžete jednoducho vytlačiť prvú časť na jednu stranu listu, potom ho prevrátiť a vytlačiť druhú časť na druhú stranu. To eliminuje potrebu manuálneho preraďovania hárkov alebo odpadového papiera vytlačením každej strany samostatne.

Ľahko použiteľné rozhranie

Užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje komukoľvek používať Easy PDF Two Sided. Jednoducho otvorte požadovaný dokument v aplikácii Easy PDF Two Sided, v paneli s ponukami vyberte položku "Rozdeliť", vyberte, či chcete v každej sekcii párne alebo nepárne strany, a potom kliknite na tlačidlo "Uložiť". Je to také jednoduché!

Kompatibilita

Easy PDF Two Sided je kompatibilný so 64-bitovými operačnými systémami Windows a vyžaduje NET Framework 4 alebo vyšší. To zaisťuje, že používatelia môžu tento softvér jednoducho nainštalovať a používať bez akýchkoľvek problémov s kompatibilitou.

Efektívna tlač

S funkciou Easy PDF Two Sided môžete ušetriť čas tlačou oboch strán listu naraz. To nielen šetrí čas, ale aj znižuje spotrebu papiera, čo je skvelé pre vašu peňaženku aj životné prostredie.

Všestranné využitie

Či už ste študent, ktorý si potrebuje vytlačiť poznámky z prednášok, alebo pracovník v kancelárii, ktorý potrebuje pravidelne vytvárať správy – EasyPDFTwoSides pokryje všetky vaše potreby! Je ideálny pre každého, kto chce efektívny spôsob tlače obojstranných dokumentov bez plytvania časom alebo zdrojmi.

Záver:

Na záver, ak hľadáte ľahko použiteľný program, ktorý vám umožní rýchlo tlačiť obojstranné dokumenty PDF bez akýchkoľvek problémov – nehľadajte nič iné ako EasyPDFTwoSides! Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu, kompatibilite so 64-bitovými operačnými systémami Windows a NET Framework 4+, efektívnym možnostiam tlače a všestranným možnostiam použitia – tento softvér sa určite stane základným nástrojom vašej každodennej rutiny!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ tecnobillo
Stránka vydavateľa https://tecnobillo.com
Dátum vydania 2020-05-06
Dátum pridania 2020-05-06
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Softvér tlačiarne
Verzia 20.05.06
Požiadavky OS Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Požiadavky .NET Framework 4.0 or higher
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 4

Comments: