SpotOutlook Password Recovery

SpotOutlook Password Recovery 1.2.7

Windows / Nsasoft / 329 / Úplná špecifikácia
Popis

SpotOutlook Password Recovery je výkonný bezpečnostný softvér, ktorý je navrhnutý tak, aby vám pomohol obnoviť heslá programu Microsoft Office Outlook. Tento softvér je ideálny pre každého, kto zabudol svoje heslo alebo potrebuje prístup k účtu, ku ktorému už heslo nemá.

Pomocou funkcie SpotOutlook Password Recovery môžete ľahko obnoviť heslá pre všetky verzie programu Outlook. Či už používate Outlook 2000, 2003, 2007, 2010 alebo akúkoľvek inú verziu obľúbeného e-mailového klienta, tento softvér vám pomôže.

Jednou z najlepších vecí na obnove hesla SpotOutlook je jednoduchosť použitia. Softvér je dodávaný s užívateľsky prívetivým grafickým rozhraním, ktoré uľahčuje navigáciu a používanie, aj keď nie ste technicky zdatní. Na používanie tohto nástroja nepotrebujete žiadne špeciálne zručnosti ani znalosti – jednoducho postupujte podľa pokynov na obrazovke a nechajte ho robiť svoju prácu.

Ďalšou skvelou vlastnosťou SpotOutlook Password Recovery je jeho ľahký dizajn. Na rozdiel od iných nástrojov na obnovenie hesla, ktoré môžu byť objemné a spomaľujú výkon vášho počítača, tento softvér beží hladko na pozadí bez toho, aby zaberal príliš veľa miesta na pevnom disku.

Ako teda funguje obnovenie hesla SpotOutlook? Softvér používa pokročilé algoritmy na dešifrovanie hesiel uložených v programe Microsoft Office Outlook. Prehľadáva register vášho počítača a extrahuje všetky relevantné informácie týkajúce sa vašich e-mailových účtov vrátane používateľských mien a hesiel.

Keď SpotOutlook Password Recovery nájde všetky potrebné údaje, zobrazí zoznam všetkých obnovených hesiel v ľahko čitateľnom formáte. Tieto heslá potom môžete skopírovať do textového súboru alebo schránky, aby ste k nim mali jednoduchý prístup kedykoľvek to bude potrebné.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte spoľahlivý a efektívny spôsob obnovenia hesiel programu Microsoft Office Outlook, nehľadajte nič iné ako obnovenie hesla SpotOutlook. Vďaka svojmu užívateľsky prívetivému rozhraniu a výkonným funkciám tento bezpečnostný softvér určite splní všetky vaše potreby, pokiaľ ide o obnovenie stratených alebo zabudnutých poverení e-mailového účtu.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Nsasoft
Stránka vydavateľa http://www.nsauditor.com
Dátum vydania 2020-04-27
Dátum pridania 2020-04-27
Kategória Bezpečnostný softvér
Podkategória Správcovia hesiel
Verzia 1.2.7
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 329

Comments: