Livio Music for iOS

Livio Music for iOS 1.0

iOS / Livio, Inc / 17 / Úplná špecifikácia
Popis

Livio Music Player je výkonný MP3 a audio softvér navrhnutý špeciálne pre iOS zariadenia. Táto aplikácia obohacuje váš zážitok z iTunes a Apple Music a umožňuje vám vychutnať si obľúbenú hudbu úplne novým spôsobom. S prehrávačom Livio Music Player môžete jednoducho vyhľadávať vo svojej miestnej hudobnej knižnici, Apple Music a iTunes a nájsť skladby, ktoré máte radi.

Jednou z najlepších vecí na prehrávači Livio Music Player je, že ho môžete používať úplne zadarmo. Na rozdiel od iných hudobných prehrávačov, ktoré sú plné otravných reklám alebo vyžadujú drahé predplatné, vám Livio Music Player poskytuje prístup ku všetkým svojim funkciám bez akýchkoľvek skrytých nákladov.

Ďalšou skvelou vlastnosťou prehrávača Livio Music Player je jeho kompatibilita so vstavanými displejmi Ford a Lincoln SYNC 3. To znamená, že aplikáciu môžete používať vo svojom aute bez toho, aby ste museli počas jazdy tápať s telefónom. Jednoducho pripojte svoj iPhone cez USB kábel alebo Bluetooth a začnite si vychutnávať svoje obľúbené melódie na cestách.

Livio Music Player vám tiež uľahčuje prezeranie nedávno prehrávaných zoznamov skladieb, interpretov a albumov. K týmto zoznamom môžete rýchlo pristupovať z rozhrania aplikácie, takže už nikdy nebudete musieť strácať čas hľadaním toho, čo chcete počúvať ďalej.

Okrem prehrávania hudby z iTunes a Apple Music, Livio tiež umožňuje používateľom prehrávať stiahnuté podcasty (z Podcasts.app) priamo popri ich hudbe. To znamená, že ak existuje epizóda podcastu, ktorá vás zaujíma, ale nechcete, aby prerušila tok vášho zoznamu skladieb – žiadny problém! Môžete bez problémov počúvať obidva typy obsahu bez toho, aby ste museli náhle zastaviť.

Prispôsobenie je ďalšou kľúčovou funkciou prehrávača Livio Music Player – používatelia majú prístup k prispôsobiteľným témam, ktoré im umožňujú ešte viac prispôsobiť zážitok z počúvania! Čoskoro pribudnú aj ďalšie témy!

Napokon, zdieľanie nebolo nikdy jednoduchšie vďaka tejto aplikácii! Len niekoľkými ťuknutiami na obrazovku môžete rýchlo zdieľať obľúbenú skladbu alebo album s priateľmi bez ohľadu na to, ako hrajú svoju vlastnú hudbu!

Celkovo je Livio Music Player nevyhnutnou aplikáciou pre každého, kto miluje hudbu a chce si ju užiť tým najlepším možným spôsobom. Vďaka svojim výkonným funkciám, ľahko použiteľnému rozhraniu a kompatibilite so vstavanými displejmi Ford a Lincoln SYNC 3 je Livio Music Player ideálnou voľbou pre používateľov iOS, ktorí chcú posunúť svoj hudobný zážitok na novú úroveň. Vyskúšajte to ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Livio, Inc
Stránka vydavateľa https://music.livio.io/
Dátum vydania 2019-02-27
Dátum pridania 2019-02-27
Kategória MP3 a audio softvér
Podkategória Softvér na streamovanie zvuku
Verzia 1.0
Požiadavky OS iOS
Požiadavky Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 17

Comments:

Najpopulárnejší