Chinese to English & English to Chinese Dictionary for iOS

Chinese to English & English to Chinese Dictionary for iOS

iOS / Nasreen Zulfiqar / 19 / Úplná špecifikácia
Popis

Slovník čínštiny do angličtiny a angličtiny do čínštiny pre iOS je vzdelávací softvér, ktorý používateľom poskytuje komplexnú databázu slovnej zásoby na preklad zložitých slov z oboch jazykov. Pomocou tejto aplikácie môžete ľahko nájsť významy čínskych slov v angličtine a naopak.

Aplikácia má dve hlavné funkcie: čínsko-anglický slovník a anglicko-čínsky slovník. Prvá funkcia vám umožňuje vyhľadať preklad akéhokoľvek daného slova z čínštiny do angličtiny, zatiaľ čo druhá funkcia vám umožňuje preložiť zložité významy anglických slov do čínštiny.

Okrem toho táto aplikácia ponúka aj funkciu histórie, kde máte prístup k nedávno hľadaným slovám a ich významom. To je obzvlášť užitočné, ak potrebujete rýchly prístup k predtým preloženým slovám alebo frázam. Okrem toho existuje aj funkcia tezaurus, ktorá umožňuje používateľom vyhľadávať anglické aj čínske slová v abecednom poradí.

Jednou z kľúčových výhod používania tejto aplikácie je jej rozsiahla databáza slovnej zásoby, ktorá obsahuje tisíce bežne používaných výrazov v oboch jazykoch. To znamená, že bez ohľadu na to, aké zložité alebo nejasné môže byť slovo, je pravdepodobné, že bude zahrnuté do tohto slovníka.

Ďalšou výhodou používania tohto softvéru je jeho užívateľsky prívetivé rozhranie, ktoré uľahčuje jeho efektívne používanie každému – bez ohľadu na úroveň jeho znalostí. Rozloženie je jednoduché, ale intuitívne, s jasnými pokynmi, ako používať jednotlivé funkcie.

Či už sa učíte mandarínčinu alebo jednoducho potrebujete pomoc s prekladom dokumentov z jedného jazyka do druhého, slovník čínštiny do angličtiny a angličtiny do čínštiny pre iOS vám pomôže. Je to nevyhnutný nástroj pre každého, kto potrebuje presné preklady rýchlo a efektívne.

Tak načo čakať? Stiahnite si tento výkonný vzdelávací softvér ešte dnes a začnite skúmať všetky jeho úžasné funkcie!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Nasreen Zulfiqar
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2018-12-31
Dátum pridania 2018-12-31
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér pre elektronické knihy
Verzia
Požiadavky OS iOS
Požiadavky Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 19

Comments:

Najpopulárnejší