Elimisoft App Uninstaller for Mac

Elimisoft App Uninstaller for Mac 1.0

Mac / elimisoft / 19 / Úplná špecifikácia
Popis

Elimisoft App Uninstaller pre Mac: Jedinečné riešenie, ako udržať váš Mac čistý a rýchly

Ak používate Mac, viete, aké dôležité je udržiavať váš systém čistý a rýchly. V priebehu času sa na vašom Macu môže nahromadiť množstvo nepotrebných súborov, aplikácií a vírusov, ktoré môžu spomaliť jeho výkon. Tu sa hodí Elimisoft App Uninstaller.

Elimisoft App Uninstaller je výkonný pomocný softvér navrhnutý špeciálne pre používateľov počítačov Mac, ktorí chcú udržiavať svoje systémy čisté a optimalizované. Pomocou tejto aplikácie môžete jednoducho skenovať všetky aplikácie na Macu a vybrať si tie, ktoré chcete úplne odinštalovať.

Ale to nie je všetko. Elimisoft App Uninstaller presahuje len odinštalovanie aplikácií. Tiež vám pomôže nájsť všetky aplikácie tretích strán a súvisiace súbory na vašom Macu, vrátane binárnych súborov, zvyšných súborov, protokolov, vyrovnávacích pamätí, preferencií, správ o zlyhaní – všetko, čo by mohlo zaberať cenné miesto na vašom pevnom disku.

S funkciou inteligentného výberu Elimisoft App Uninstaller aplikácia automaticky vyberie súvisiace nevyžiadané súbory, keď vyberiete aplikáciu na odinštalovanie. To znamená, že sa nemusíte obávať manuálneho vyhľadávania týchto súborov alebo náhodného vymazania niečoho dôležitého.

Jednou z najlepších vecí na Elimisoft App Uninstaller je jeho bezpečná technológia na odstraňovanie vírusov a adwaru z vášho systému. Tieto škodlivé programy môžu narušiť váš systém tým, že ho spomalia alebo dokonca spôsobia zlyhania. S touto aplikáciou nainštalovanou vo vašom počítači si môžete byť istí, že tieto hrozby udrží na uzde.

Ďalšou skvelou funkciou Elimisoft App Uninstaller je jeho schopnosť pomôcť vám identifikovať zriedka používané aplikácie, aby ste ich mohli v prípade potreby odstrániť. Pomáha to uvoľniť cenné miesto na pevnom disku a zároveň zlepšuje celkový výkon systému.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľný, ale výkonný softvér na udržiavanie vášho Macu čistý a rýchly – nehľadajte nič iné ako Elimisoft App Uninstaller!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ elimisoft
Stránka vydavateľa https://www.ccleanmac.com
Dátum vydania 2018-11-01
Dátum pridania 2018-11-01
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Odinštalačné programy
Verzia 1.0
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
cena $19.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 19

Comments:

Najpopulárnejší