Photo Mixer Collage for iOS

Photo Mixer Collage for iOS 1.0

iOS / Prashant Yadav iOS App Store / 27 / Úplná špecifikácia
Popis

Photo Mixer Collage pre iOS: Vytvárajte úžasné fotografické koláže s ľahkosťou

Hľadáte výkonnú aplikáciu na úpravu fotografií, ktorá vám pomôže vytvárať úžasné koláže a fotogalérie? Nehľadajte nič iné ako Photo Mixer Collage pre iOS, dokonalý digitálny fotografický softvér, ktorý ponúka širokú škálu nástrojov a funkcií, ktoré vám pomôžu uvoľniť vašu kreativitu.

Pomocou Photo Mixer Collage môžete jednoducho vytvárať krásne koláže pomocou rôznych typov mriežok a rámov. Či už chcete predviesť svoje obľúbené spomienky alebo vytvoriť profesionálne vyzerajúce portfólio, táto aplikácia má všetko, čo potrebujete, aby vaše fotografie vynikli.

Jednou z najlepších vecí na Photo Mixer Collage je jeho užívateľsky prívetivé rozhranie. Všetky nástroje sa ľahko používajú, takže aj keď nie ste skúseným editorom fotografií, stále môžete vytvárať úžasné koláže len niekoľkými kliknutiami. Táto aplikácia navyše vďaka intuitívnemu dizajnu a citlivým ovládacím prvkom uľahčuje experimentovanie s rôznymi rozloženiami a štýlmi, kým nenájdete dokonalý vzhľad.

Ale to nie je všetko – Photo Mixer Collage je tiež nabitý množstvom zaujímavých funkcií, ktoré posunú vaše fotografie na vyššiu úroveň. Tu sú len niektoré z hlavných funkcií:

Rôzne typy mriežok a nadšených rámov

S viac ako 100 rôznymi možnosťami mriežky dostupných v rôznych tvaroch a veľkostiach, ako aj desiatkami nadšených rámov navrhnutých profesionálnymi umelcami, neexistuje žiadny limit na to, aký druh koláže alebo rozloženia galérie môžete vytvoriť.

Viac ako 25 nálepiek v rôznych kategóriách

Dodajte svojim fotografiám trochu zábavy a osobitosti pomocou viac ako 25 nálepiek v rôznych kategóriách, ako je láska, cestovanie, jedlo a pitie, zvieratá a domáce zvieratá – stačí ich pretiahnuť na ľubovoľný obrázok!

Úžasné efekty prekrytia a fotografické filtre

Premeňte obyčajné fotografie na výnimočné umelecké diela použitím jedného alebo viacerých prekrývacích efektov alebo filtrov z našej rozsiahlej knižnice. Vyberte si z klasického čiernobieleho vzhľadu alebo odvážne s živými farbami – je to na vás!

Rôzne typy vzorov a textúr k dispozícii pre vašu fotografiu

Dodajte svojim fotografiám textúru a hĺbku pomocou širokej škály vzorov a textúr dostupných v aplikácii. Od jemných zrnitých efektov až po výrazné geometrické tvary si môžete jednoducho prispôsobiť svoje obrázky tak, aby vyhovovali vášmu štýlu.

Úžasné nálepky

S viac ako 1000 nálepkami dostupnými v rôznych kategóriách, ako je láska, cestovanie, jedlo a pitie, zvieratá a domáce zvieratá – stačí ich pretiahnuť na ľubovoľný obrázok!

Ale to nie je všetko – Photo Mixer Collage vám tiež umožňuje zdieľať viacero obrázkov v rámci mriežok a urobiť ich peknými použitím fotografických efektov, nálepiek smajlíkov, písaním textu v rôznych štýloch a zmenou pozadia fotografií. Svoje výtvory môžete dokonca uložiť priamo do fotoaparátu alebo ich zdieľať na platformách sociálnych médií, ako je Facebook alebo Instagram.

Na záver, ak hľadáte výkonnú a zároveň ľahko použiteľnú aplikáciu na úpravu fotografií, ktorá ponúka širokú škálu nástrojov a funkcií na vytváranie úžasných koláží a galérií na zariadeniach so systémom iOS, nehľadajte nič iné ako Photo Mixer Collage. Vďaka intuitívnemu rozhraniu a rozsiahlej knižnici nástrojov a efektov sa táto aplikácia určite stane nevyhnutnou súčasťou sady nástrojov každého fotografa. Tak načo čakať? Stiahnite si ju ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Prashant Yadav iOS App Store
Stránka vydavateľa http://apple.co/2sY6ZPA
Dátum vydania 2017-09-14
Dátum pridania 2017-09-14
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Editory fotografií
Verzia 1.0
Požiadavky OS iOS
Požiadavky iOS 8.0
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 27

Comments:

Najpopulárnejší