Code Story for Mac

Code Story for Mac 1.0.4

Mac / Code Story / 2 / Úplná špecifikácia
Popis

Code Story pre Mac: Najlepší vývojársky nástroj na dokumentovanie vašich softvérových projektov

Ako vývojár viete, aké dôležité je dokumentovať svoje softvérové ​​projekty. Pomáha vám sledovať, čo ste urobili, prečo ste to urobili a ako to funguje. Ale priznajme si: tradičné aplikácie na písanie poznámok môžu byť ťažkopádne a môžu byť odpojené od vášho kódu. Tu prichádza na scénu Code Story.

Code Story je desktopová aplikácia, ktorá bola navrhnutá tak, aby vám pomohla zdokumentovať vaše softvérové ​​projekty úplne novým spôsobom. Pomocou aplikácie Code Story môžete písať poznámky vo formáte RTF, ktoré obsahujú obrázky a odkazy, rovnako ako ktorákoľvek iná aplikácia na písanie poznámok. Jeho vražednou vlastnosťou je však možnosť vložiť živé zobrazenia zo zdrojových súborov priamo do vašich poznámok.

Čo to znamená? Znamená to, že to, čo vidíte vo svojich poznámkach, nie sú útržky kódu, ale priame, vždy synchronizované zobrazenia vášho kódu. Môžete dokonca vykonávať malé úpravy kódu bez toho, aby ste opustili dokumentáciu! Vďaka tomu je Code Story neuveriteľne výkonný nástroj na dokumentovanie zložitých softvérových projektov.

To však nie je všetko – tokeny, ktoré vložíte do svojho kódu, sa tiež ukážu ako veľmi užitočné, pretože keď nejaký uvidíte, znamená to, že je na ňom niečo pozoruhodné (vytvoril som tiež doplnky Atom a Sublime, aby ste mohli otvoriť príslušné poznámky priamo z vášho kódu).

Tu sú niektoré z kľúčových funkcií Code Story:

- Živé zobrazenia: Vložte živé zobrazenia zo zdrojových súborov priamo do poznámok

- Úprava formátovaného textu: Píšte podrobné poznámky s obrázkami a odkazmi

- Systém tokenov: Použite tokeny na zvýraznenie pozoruhodných častí kódu

- Doplnky Atom/Sulime: Otvorte príslušné poznámky priamo zo zdrojového súboru

Vďaka týmto funkciám Code Story zjednodušuje dokumentovanie softvérových projektov ako kedykoľvek predtým. Už nemusíte prepínať tam a späť medzi rôznymi aplikáciami alebo zápasiť s odpojenými útržkami informácií.

Ale neberte nás len za slovo – tu je to, čo niektorí používatelia povedali o Code Story:

"Príbeh kódu používam už niekoľko mesiacov a som ohromený tým, ako veľmi mi to uľahčilo život vývojára." - John D., softvérový inžinier

"Príbeh kódu úplne zmenil spôsob, akým pristupujem k dokumentácii. Je oveľa efektívnejší ako čokoľvek iné, čo som skúšal." - Sarah L., Web Developer

Ak teda hľadáte inovatívny spôsob, ako zdokumentovať svoje softvérové ​​projekty, vyskúšajte Code Story ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Code Story
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2017-05-18
Dátum pridania 2017-05-18
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Softvér IDE
Verzia 1.0.4
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.11, macOSX (deprecated)
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 2

Comments:

Najpopulárnejší