EML to NSF Converter

EML to NSF Converter 1.0

Windows / Ayush Tech Software / 5 / Úplná špecifikácia
Popis

ATS EML to NSF Converter je výkonný softvérový nástroj, ktorý vám umožňuje konvertovať súbory EML do formátu Lotus Notes NSF. Tento softvér je určený pre používateľov, ktorí potrebujú migrovať svoje e-mailové údaje zo súborov EML do Lotus Notes. S ATS EML to NSF Converter môžete jednoducho previesť viacero súborov EML do jedného súboru NSF bez akýchkoľvek problémov.

Softvér je dodávaný s intuitívnym používateľským rozhraním, ktoré uľahčuje používanie nástroja používateľom všetkých úrovní odbornosti. Proces prevodu je rýchly a efektívny a softvér zaisťuje, že všetky vaše údaje zostanú počas procesu prevodu nedotknuté.

Kľúčové vlastnosti:

Bezpečne prevádzajte súbory EML

ATS EML to NSF Converter zaisťuje, že vaše dáta zostanú počas procesu konverzie v bezpečí. Softvér skonvertuje vaše e-maily spolu so všetkými ich prílohami, čím zaistí, že sa pri tomto procese nestratia žiadne údaje.

Rýchlo exportujte všetky vlastnosti e-mailu

Softvér exportuje všetky vlastnosti e-mailu, ako napríklad Komu, Skrytá kópia, Kópia, Predmet, Dátum a čas atď., čím sa zabezpečí, že vaše e-maily budú presne prevedené do formátu Lotus Notes.

Jednoducho konvertujte viacero súborov

S ATS EML to NSF Converter môžete jednoducho previesť viacero súborov EML do jedného formátu súboru Lotus Notes naraz. Táto funkcia šetrí čas a námahu tým, že vám umožňuje previesť veľké množstvo údajov naraz.

Podporuje všetky OS Windows

ATS EML to NSF Converter podporuje všetky operačné systémy Windows vrátane Win98, Win2000, Win2002, Win2007, Win Vista, Win8/8.1 a Win10. To znamená, že bez ohľadu na to, akú verziu systému Windows používate; tento nástroj bude bez problémov fungovať vo vašom systéme.

Jednoduchá inštalácia a odinštalovanie

Inštalačný proces pre prevodník ATS EML na NSF je jednoduchý a ľahko sledovateľný. Navyše, ak budete niekedy potrebovať odinštalovať nástroj z vášho systému; dá sa to urobiť rýchlo bez zanechania akýchkoľvek stôp na vašom počítači.

Funguje na všetkých verziách súborov Lotus Notes

Konvertor ATS EML na NSF bezproblémovo funguje so všetkými verziami formátov súborov Lotus Notes; zabezpečenie kompatibility medzi rôznymi verziami tejto populárnej aplikácie e-mailového klienta.

Záver:

Na záver; Konvertor ATS EMl na NSf poskytuje vynikajúce riešenie pre používateľov, ktorí potrebujú spoľahlivý spôsob konverzie svojich e-mailových údajov z jedného formátu (Eml) do druhého (Lotus notes). Vďaka intuitívnemu používateľskému rozhraniu; rýchle časy konverzie; podpora viacerých operačných systémov Windows a formátov súborov lotosových poznámok – tento nástroj ponúka všetko, čo potrebuje každý, kto hľadá efektívny spôsob migrácie obsahu e-mailov medzi týmito dvoma platformami.

Tak načo čakať? Stiahnite si prevodník ATS EMl na NSf ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Ayush Tech Software
Stránka vydavateľa http://www.bulkecommerce.com
Dátum vydania 2017-05-15
Dátum pridania 2017-05-15
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Kompresia súborov
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 5

Comments: