Electrical Energy utilisation for Android

Electrical Energy utilisation for Android 5.3

Android / Two Minds Technology / 3 / Úplná špecifikácia
Popis

Ste študent inžinierstva alebo profesionál, ktorý si chce rozšíriť svoje znalosti o využití elektrickej energie? Nehľadajte nič iné ako aplikáciu Electrical Energy Využitie pre Android.

Tento vzdelávací softvér ponúka bezplatnú príručku zahŕňajúcu dôležité témy, poznámky, materiály, novinky a blogy o kurze. Stiahnite si aplikáciu ako referenčný materiál a digitálnu knihu pre elektrotechnické programy a študijné programy.

Aplikácia pokrýva podrobnosti o distribúcii a skladovaní energie, elektrických pohonoch, elektrickom vykurovaní, osvetlení a elektrickej trakcii. So 100 užitočnými témami dostupnými zadarmo s podrobnými poznámkami, diagramami, rovnicami, vzorcami a učebnými materiálmi použiteľnými pre študentov na akejkoľvek úrovni vzdelávania.

Učte sa z nabitých informácií a vysvetlení na rôzne témy. Kedykoľvek si vyberte ľubovoľnú tému a začnite sa učiť odkiaľkoľvek. Nové používateľské rozhranie uľahčuje a je užitočné pre študentov alebo profesionálov rýchlo pokryť sylabus kurzu pred skúškami alebo pracovnými pohovormi.

Jednoducho sledujte svoj pokrok v učení pomocou funkcií tejto aplikácie, ako je nastavenie pripomienok na to, čo ste čítali, alebo pridávanie obľúbených položiek, ktoré možno zdieľať na platformách sociálnych médií. Neustále sa vracajte a pozrite si, čo ste sa doteraz naučili!

Jedinečnou vlastnosťou tohto softvéru je, že používatelia môžu upravovať študijné materiály pridávaním chýbajúcich informácií alebo prispievaním vlastných postrehov, ktoré pomôžu ostatným študentom lepšie sa učiť.

Na záver, ak hľadáte vzdelávací softvér, ktorý vám pomôže zlepšiť vaše znalosti o využití elektrickej energie, potom nehľadajte nič iné ako túto úžasnú aplikáciu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Two Minds Technology
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2017-05-12
Dátum pridania 2017-05-12
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér pre elektronické knihy
Verzia 5.3
Požiadavky OS Android
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 3

Comments:

Najpopulárnejší