Photo Extensions Pro for iOS

Photo Extensions Pro for iOS 1.0

iOS / Digiguys, Inc / 0 / Úplná špecifikácia
Popis

Photo Extensions Pro pre iOS je výkonný digitálny fotografický softvér, ktorý je navrhnutý tak, aby vylepšil možnosti aplikácie Apple Photos. Tento softvér je ideálny pre profesionálnych fotografov, ktorí používajú svoj iPhone, iPad alebo iné digitálne fotoaparáty ako Canon, Nikon, Sony, Olympus, GoPro a mnohé ďalšie na zachytávanie úžasných fotografií.

S aplikáciou Photo Extensions Pro pre iOS nainštalovanou na vašom zariadení si môžete vychutnať štyri rozšírenia, ktoré posunú vaše skúsenosti s úpravou fotografií na vyššiu úroveň. Tieto rozšírenia zahŕňajú metadáta EXIF, histogramy, vodoznaky a zmenu veľkosti.

Rozšírenie metadát EXIF ​​vám poskytuje podrobné informácie o každej nasnímanej fotografii. Patria sem údaje, ako je model fotoaparátu a nastavenia použité pri fotografovaní. Môžete si tiež zobraziť polohu GPS vo formáte mapy, ktorý vám umožní vidieť, kde boli jednotlivé fotografie nasnímané.

Rozšírenie Histogram poskytuje histogramy tonality, ktoré vám umožňujú vidieť, aká časť vášho obrázka spadá do rôznych rozsahov tónov. Môžete si tiež prezerať kanály RGB a histogramy jasu, ktoré poskytujú ešte viac podrobností o vašich snímkach.

Rozšírenie Watermarking vám umožňuje pridávať vodoznaky k vašim fotografiám priamo z aplikácie Apple Photos. Táto funkcia je obzvlášť užitočná, ak chcete chrániť svoje obrázky pred použitím bez povolenia alebo ak ich chcete označiť logom alebo textovým prekrytím.

Napokon, rozšírenie Resize umožňuje rýchlo a jednoducho meniť veľkosť fotografií bez toho, aby ste museli opustiť aplikáciu Apple Photos. Táto funkcia je skvelá, ak potrebujete menšie verzie svojich obrázkov na zdieľanie na sociálnych sieťach alebo odoslanie e-mailom.

Aplikácia Photo Extensions Pro pre iOS bola navrhnutá s ohľadom na jednoduché používanie, takže aj začínajúci používatelia môžu okamžite začať. Rozhranie je intuitívne a ľahko sa v ňom pohybuje, takže je jednoduché pre každého, kto chce mať možnosti úprav na profesionálnej úrovni na dosah ruky.

Jednou z najlepších vecí na Photo Extensions Pro pre iOS je jej kompatibilita so širokou škálou zariadení vrátane iPhonov a iPadov so systémom iOS 11 alebo novším, ako aj Macov so systémom macOS High Sierra alebo novším. To znamená, že softvér môžete používať na všetkých svojich zariadeniach Apple bez toho, aby ste si museli kupovať viacero licencií.

Okrem výkonných možností úprav ponúka Photo Extensions Pro pre iOS aj vynikajúcu zákaznícku podporu. Vývojári sú vždy k dispozícii, aby odpovedali na akékoľvek otázky a v prípade potreby poskytli pomoc.

Celkovo je Photo Extensions Pro pre iOS vynikajúcou voľbou pre každého, kto chce posunúť svoje schopnosti na úpravu fotografií na vyššiu úroveň. Vďaka svojim výkonným funkciám a jednoduchému použitiu je tento softvér ideálny pre amatérskych aj profesionálnych fotografov. Tak načo čakať? Stiahnite si Photo Extensions Pro pre iOS ešte dnes a začnite vytvárať úžasné fotografie ako profesionál!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Digiguys, Inc
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2017-05-04
Dátum pridania 2017-05-04
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Editory fotografií
Verzia 1.0
Požiadavky OS iOS
Požiadavky None
cena
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 0

Comments:

Najpopulárnejší