Photo Keyboard Background with My Photos for iOS

Photo Keyboard Background with My Photos for iOS 1.5

iOS / IBL Infotech / 12 / Úplná špecifikácia
Popis

Už vás nebaví používať tú istú starú klávesnicu na vašom iOS zariadení? Chcete svojej klávesnici dodať osobný nádych a urobiť ju skutočne podľa seba? Nehľadajte nič iné ako Photo Keyboard Background s My Photos pre iOS, dokonalý digitálny fotografický softvér na prispôsobenie vašej klávesnice.

Pomocou tejto aplikácie môžete jednoducho pridať svoje vlastné fotografie ako pozadie klávesnice. Či už je to obrázok vášho domáceho maznáčika, krásna krajina alebo obľúbená spomienka, môžete si vybrať ľubovoľnú fotografiu zo svojej galérie alebo si ju odfotiť fotoaparátom a nastaviť ju ako pozadie pre všetky vaše písanie.

Ale to nie je všetko – Photo Keyboard Background with My Photos ponúka aj širokú škálu možností prispôsobenia, aby ste sa uistili, že každý aspekt vašej klávesnice je prispôsobený vášmu štýlu. Môžete si vybrať z rozsiahlej kolekcie efektných kľúčových štýlov a farieb, ktoré zodpovedajú akejkoľvek téme alebo nálade. A ak sa cítite obzvlášť kreatívne, môžete dokonca použiť štýlové písma a zvukové efekty, aby vaša klávesnica skutočne vynikla.

Jedna vec, ktorá odlišuje túto aplikáciu od iného softvéru na digitálne fotografie, je jej jednoduchosť použitia. Aj keď nie ste technicky zdatní, zistíte, že navrhovanie a prispôsobenie vlastnej klávesnice je jednoduché a intuitívne. Aplikácia vás prevedie každým krokom v tomto procese, takže aj začiatočníci môžu vytvoriť úžasné klávesnice v priebehu niekoľkých minút.

A keď si vytvoríte dokonalý dizajn pre seba, zdieľanie s ostatnými je tiež jednoduché! V samotnej aplikácii môžete uložiť viacero návrhov, takže prepínanie medzi nimi je rýchle a jednoduché. Navyše je tu možnosť zdieľať návrhy prostredníctvom platforiem sociálnych médií, ako je Facebook alebo Instagram, aby priatelia a rodinní príslušníci videli, aké kreatívne klávesnice sú možné s týmto úžasným softvérom.

Celkovo je Photo Keyboard Background with My Photos pre iOS vynikajúcou voľbou pre každého, kto si chce svoje zariadenie prispôsobiť jedinečným spôsobom. Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu a nekonečným možnostiam prispôsobenia vám tento digitálny fotografický softvér pomôže premeniť akúkoľvek nudnú klávesnicu na umelecké dielo. Tak načo čakať? Stiahnite si ju ešte dnes a začnite navrhovať svoju vlastnú klávesnicu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ IBL Infotech
Stránka vydavateľa http://www.iblinfotech.com
Dátum vydania 2017-04-19
Dátum pridania 2017-04-19
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Editory fotografií
Verzia 1.5
Požiadavky OS iOS
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 12

Comments:

Najpopulárnejší