Pencil Sketch Maker for iOS

Pencil Sketch Maker for iOS 1.0

iOS / Aman Kumar / 20 / Úplná špecifikácia
Popis

Pencil Sketch Maker pre iOS je digitálny fotografický softvér, ktorý vám umožňuje vytvárať umelecké náčrty vašich fotografií ceruzkou. Jediným kliknutím na tlačidlo môžete jednoducho previesť svoje obrázky na úžasné čiernobiele alebo farebné efekty náčrtu.

Či už chcete vytvoriť krásnu fotogalériu alebo premeniť svoje obľúbené fotografie na kreslené avatary, Pencil Sketch Maker vám pomôže. Táto aplikácia ponúka viac ako 30 rôznych obrazových efektov, ktoré vám umožňujú prispôsobiť vzhľad a dojem z vašich náčrtov.

Jednou z najlepších vecí na Pencil Sketch Maker je jednoduchosť použitia. Na používanie tejto aplikácie nepotrebujete žiadne špeciálne zručnosti ani znalosti. Jednoducho vyberte fotografiu, ktorú chcete previesť, vyberte efekt, ktorý vyhovuje vášmu štýlu, a voila! Vaša skica je pripravená za pár sekúnd.

Aplikácia tiež podporuje Adobe Creative SDK, čo znamená, že pred použitím efektu náčrtu môžete svoje fotografie vylepšiť pomocou pokročilých nástrojov na úpravu. Táto funkcia uľahčuje používateľom, ktorí chcú väčšiu kontrolu nad svojimi obrázkami.

Pencil Sketch Maker funguje s akoukoľvek veľkosťou obrázka, ale najlepšie výsledky dosahuje pri použití na obrázkoch s veľkými hlavami. Algoritmus aplikácie automaticky rozpozná okraje a podľa toho použije tieňovanie, výsledkom čoho sú vždy realisticky vyzerajúce náčrty.

Okrem pôsobivých funkcií sa Pencil Sketch Maker môže pochváliť aj intuitívnym používateľským rozhraním, ktoré uľahčuje používanie každému. Dizajn aplikácie je čistý a moderný, vďaka čomu je radosť s ňou pracovať.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľný softvér na digitálne fotografie, ktorý vám umožní rýchlo a bez námahy vytvárať úžasné skice ceruzkou z vašich obľúbených fotografií – potom Pencil Sketch Maker pre iOS určite stojí za vyskúšanie!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Aman Kumar
Stránka vydavateľa https://amankumarapps.wordpress.com/
Dátum vydania 2016-11-15
Dátum pridania 2016-11-15
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Editory fotografií
Verzia 1.0
Požiadavky OS iOS
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 20

Comments:

Najpopulárnejší