iMyfone iPhone WeChat Recovery for Mac

iMyfone iPhone WeChat Recovery for Mac 5.0.0

Mac / iMyfone Technology / 36 / Úplná špecifikácia
Popis

iMyfone iPhone WeChat Recovery for Mac je výkonný softvér, ktorý vám môže pomôcť obnoviť stratené alebo odstránené správy a kontakty Wechat z vášho iPhone alebo iPad. Či už ste ich omylom vymazali, stratili v dôsledku zlyhania systému alebo aj keď vám bolo zariadenie ukradnuté, obnova iMyfone Wechat vám môže pomôcť získať všetko späť.

Vďaka svojej pokročilej technológii skenovania je obnova iMyfone Wechat schopná obnoviť všetky typy údajov z vášho iPhone vrátane fotografií, zvukových súborov a videí. Môže tiež exportovať vaše existujúce alebo odstránené konverzácie Wechat do vášho počítača na čítanie alebo tlač.

Jednou z kľúčových funkcií iMyfone iPhone WeChat Recovery pre Mac je jeho schopnosť obnoviť dáta z rôznych scenárov. Dokáže napríklad obnoviť dáta, ktoré boli stratené v dôsledku náhodného vymazania, zlyhania aktualizácie iOS, zlyhania útek z väzenia a ďalších. Vďaka tomu je nevyhnutným nástrojom pre každého, kto chce zabezpečiť, aby jeho dôležité údaje boli vždy v bezpečí.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jednoduchosť použitia. Používateľské rozhranie je jednoduché a intuitívne, čo znamená, že ho bez problémov zvládnu aj tí, ktorí nie sú technicky zdatní. Všetko, čo musíte urobiť, je pripojiť zariadenie k počítaču a nechať softvér urobiť zvyšok.

Okrem obnovy stratených údajov z vášho iPhone/iPad vám obnova iMyfone Wechat tiež umožňuje zobraziť ukážku obnovených súborov pred ich uložením do počítača. To znamená, že môžete vybrať len tie súbory, ktoré sú dôležité, a vynechať tie, ktoré nie sú potrebné.

Celkovo, ak ste niekedy omylom odstránili dôležité správy alebo kontakty na vašom iPhone/iPad, potom by iMyfone iPhone WeChat Recovery pre Mac mal byť na začiatku vášho zoznamu, pokiaľ ide o ich obnovenie. Vďaka pokročilej technológii skenovania a ľahko použiteľnému rozhraniu je s týmto softvérom obnovenie stratených údajov hračkou!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ iMyfone Technology
Stránka vydavateľa https://www.imyfone.com/
Dátum vydania 2016-12-12
Dátum pridania 2016-12-12
Kategória Softvér iTunes a iPod
Podkategória Obslužné programy iTunes
Verzia 5.0.0
Požiadavky OS Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, macOSX (deprecated)
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 36

Comments:

Najpopulárnejší