CleanMyMac X for Mac

CleanMyMac X for Mac 4.6.13

Mac / MacPaw / 286898 / Úplná špecifikácia
Popis

CleanMyMac X je all-in-one balík na úžasnú prácu vášho Macu. Smart Scan: Odstraňuje nepotrebné súbory, určuje potenciálne hrozby a zvyšuje výkon systému – to všetko jediným kliknutím. Systémové nevyžiadané položky: Vymaže vyrovnávaciu pamäť, jazykové súbory, staré aktualizácie a nefunkčné sťahovanie, čím vyčistí váš systém a uľahčí prácu vášho Macu.

Photo Junk: Analyzuje vašu knižnicu fotografií a odstráni nepotrebné podporné údaje jediným kliknutím. Mail Attachments: Odstráni miestne kópie vašich e-mailových príloh a stiahnutí pre ďalšie miesto na disku. iTunes Junk: Čistí zastarané zálohy, aktualizácie softvéru a neúplné stiahnuté súbory. Kôš: Vyprázdni všetky vaše koše naraz, vrátane koša pošty a knižnice fotografií. Odstránenie škodlivého softvéru: Kontroluje váš Mac na všetky druhy zraniteľností a okamžite neutralizuje hrozby škodlivého softvéru.

Ochrana osobných údajov: Vyčistí vašu históriu prehliadania, súbory cookie, staré pripojenia Wi-Fi, aby ste zostali v bezpečí. Optimalizácia: Identifikuje a ukončí pozastavené aplikácie, náročných spotrebiteľov, vaše prihlasovacie položky a spúšťacích agentov. Údržba: Spustí sadu skriptov na rýchlu optimalizáciu výkonu vášho systému. Uninstaller: Úplne odstráni nepotrebné aplikácie spolu s ich zvyškami. Updater: Aktualizuje všetok váš softvér na najnovšie a najspoľahlivejšie verzie. Rozšírenia: Umožňuje vám spravovať všetky rozšírenia na vašom Macu vrátane miniaplikácií a doplnkov. Space Lens: Zostaví vašu mapu úložiska v priebehu niekoľkých minút a umožní vám naraz vidieť vesmírnych potvorcov. Veľké a staré súbory: Umožňuje vám nájsť svoje súbory na cintoríne a rozhodnúť sa, či sa ich zbavíte. Shredder: Bezpečne vymaže súbory, takže ich nebude možné obnoviť. CleanMyMac X Menu: Umožňuje vykonávať mnoho operácií bez otvárania hlavnej aplikácie, ako je napríklad uvoľnenie pamäte, test rýchlosti internetu, kontrola batérie, CPU a ďalšie.

CleanMyMac X ponúka jednorazovú nákupnú licenciu za cenu 89,95 USD a možnosť predplatného na 1 rok za cenu 39,95 USD.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ MacPaw
Stránka vydavateľa http://macpaw.com
Dátum vydania 2020-09-22
Dátum pridania 2020-09-22
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Systémové nástroje
Verzia 4.6.13
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky macOS CatalinamacOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
cena $89.95
Stiahnutie za týždeň 8
Celkový počet stiahnutí 286898

Comments:

Najpopulárnejší