VirtualDVD

VirtualDVD 9.0

Windows / Ohsoft / 48743 / Úplná špecifikácia
Preskúmanie

VirtualDVD ponúka jednoduchý spôsob, ako premeniť obrazy ISO na emulátory a vlastné operačné systémy. Používateľom, ktorí sú s tancom noví, to však nie je príliš jasné. Ak už viete, čo robíte, toto stiahnutie vám pomôže rýchlo to urobiť. Ak nie, možno budete chcieť inde vyhľadať program s ďalšími pokynmi.

Keď otvoríte tento program, najprv sa zdá, že sa nič nedeje. Tento program však neustále beží v systémovej lište, takže k nemu nebudete mať prístup bežnými prostriedkami. Aby ste sa dostali k dobrej časti programu, musíte prejsť sériou kliknutí pravým tlačidlom myši. Nerobí to dobrú prácu pri hľadaní ISO obrázkov, ale nájsť ich by nemalo byť príliš ťažké. Keď ich nájdete, VirtualDVD ich dokáže neuveriteľne rýchlo pripojiť. Podporuje väčšinu formátov, čo je vítané. Ak sa niečo pokazí, program vám zobrazí vágne chybové hlásenie, ktoré bude vyžadovať určité dekódovanie, aby ste zistili.

VirtualDVD funguje hladko a na vašom pevnom disku beží veľmi ticho bez toho, aby zaberalo veľa miesta. Ak viete, čo robíte, a potrebujete len ten správny nástroj, toto je skvelý výber. Toto však nemusí byť najlepší program pre používateľov, ktorí práve začínajú.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Ohsoft
Stránka vydavateľa http://ohsoft.net
Dátum vydania 2020-04-16
Dátum pridania 2020-04-16
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Systémové nástroje
Verzia 9.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 6
Celkový počet stiahnutí 48743

Comments: