CAPS Wizard for Mac

CAPS Wizard for Mac 2.1

Mac / John Woodward / 3 / Úplná špecifikácia
Popis

CAPS Wizard pre Mac: Softvér najvyššej produktivity pre jednoručných pisárov a častých používateľov Caps Lock

Nebaví vás neustále omylom stláčať kláves Caps Lock? Píšete jednou rukou pomocou Sticky Keys? Ak áno, CAPS Wizard je pre vás dokonalým riešením. Tento výkonný softvér na zvýšenie produktivity je navrhnutý tak, aby uľahčil a zefektívnil písanie, najmä pre tých, ktorí zápasia s tradičným rozložením klávesnice.

So sprievodcom CAPS Wizard sa už nikdy nebudete musieť obávať náhodného zadávania veľkých písmen. Tento inovatívny softvér poskytuje na obrazovke indikácie, kedy sú stlačené klávesy Caps Lock, Shift, Function (fn), Control, Option alebo Command (alebo prilepené pomocou Sticky Keys). Tieto indikácie si môžete prispôsobiť tak, aby vyhovovali vašim preferenciám a potrebám.

Okrem indikácií na obrazovke ponúka CAPS Wizard aj varovania, ktoré vás upozornia, keď sú splnené určité podmienky. Napríklad:

- Zapli ste CAPS Lock

- Zadali ste zadaný počet (predvolene 5) kláves pomocou klávesu SHIFT (alebo Sticky Keys SHIFT)

- Zapli ste funkciu Num Lock

Tieto upozornenia môžu byť viditeľné, zvukové alebo oboje. Zobrazia sa bez ohľadu na to, do akej aplikácie zadávate. To znamená, že bez ohľadu na to, kde pracujete – či už v textovom editore alebo e-mailovom klientovi – CAPS Wizard vás bude informovať a pomôže predchádzať chybám.

Jednou z najlepších vecí na CAPS Wizard je jednoduchosť použitia. Softvér je neuveriteľne intuitívny a užívateľsky prívetivý. Na začiatok si nevyžaduje žiadne špeciálne školenie ani technické znalosti – jednoducho si ho nainštalujte do svojho Macu a začnite ho hneď používať.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho flexibilita. Môžete si prispôsobiť takmer každý aspekt toho, ako to funguje – od toho, ktoré klávesy spúšťajú upozornenia, až po to, ako sa tieto upozornenia zobrazujú na obrazovke alebo ako znejú ako zvukové upozornenia.

Či už ste profesionálny spisovateľ, ktorý trávi hodiny nepretržitým písaním na počítači, alebo niekto, kto chce len zlepšiť presnosť a rýchlosť písania a zároveň sa vyhnúť bežným chybám, ako je náhodná aktivácia caps lock – CAPS wizard vám pomôže!

Tak načo čakať? Stiahnite si CAPS Wizard ešte dnes a začnite využívať všetky jeho výhody!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ John Woodward
Stránka vydavateľa http://theWoodwards.us/sw
Dátum vydania 2020-04-15
Dátum pridania 2020-04-15
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Iné
Verzia 2.1
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 3

Comments:

Najpopulárnejší