Document Converter for Mac

Document Converter for Mac 2.0

Mac / RootRise Technologies / 99 / Úplná špecifikácia
Popis

Document Converter pre Mac je výkonný softvér na zvýšenie produktivity, ktorý ponúka jednoduchý a efektívny spôsob dávkovej konverzie rôznych formátov súborov dokumentov do formátov Microsoft Office, OpenOffice a RTF. Tento softvér je navrhnutý tak, aby pomohol používateľom, ktorí dostávajú staré alebo nepodporované dokumenty ako e-mailové prílohy na svojom Macu, tým, ktorí prešli z Windowsu na Mac a zistili, že veľa súborov sa na ich Macu neotvára, alebo tým, ktorí majú veľa súborov starého formátu a chcú migrovať všetky na novšie formáty.

Pomocou Document Converter pre Mac môžete jednoducho konvertovať svoje dokumenty do najpopulárnejších dnes používaných formátov súborov. Či už potrebujete konvertovať dokumenty programu Word (.doc,. docx), prezentácie PowerPoint (.ppt,. pptx), tabuľky Excel (.xls, xlsx), dokumenty OpenOffice (.odt,. odp,. ods) alebo súbory RTF – tento softvér vás pokryje.

Jednou z najlepších vecí na Document Converter pre Mac je jednoduchosť použitia. Užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje každému – dokonca aj tým, ktorí majú malé technické znalosti – rýchlu konverziu dokumentov bez akýchkoľvek problémov. Všetko, čo musíte urobiť, je vybrať súbory, ktoré chcete previesť, a zvoliť výstupný formát, ktorý vyhovuje vašim potrebám.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho robustnosť. Dokáže spracovať veľké dávky súborov naraz bez toho, aby spomalil váš počítač alebo spôsobil nejaké chyby. To znamená, že všetky konverzie môžete vykonať naraz bez toho, aby ste museli čakať na každý jednotlivý súbor.

Document Converter pre Mac tiež ponúka celý rad možností prispôsobenia, aby si používatelia mohli prispôsobiť svoje prevody podľa svojich špecifických potrieb. Napríklad, ak potrebujete len určité strany z konvertovaného dokumentu, tento softvér vám umožňuje vybrať, ktoré strany by mali byť zahrnuté do procesu konverzie.

Okrem toho Document Converter pre Mac podporuje viacero jazykov vrátane angličtiny, francúzštiny a nemčiny, vďaka čomu je dostupný na celom svete.

General Document Converter pre Mac je základným nástrojom pre každého, kto chce zefektívniť svoje procesy správy dokumentov konvertovaním starých alebo nepodporovaných formátov dokumentov v systéme macOS na novšie dobre známe podporované formáty dokumentov, ako sú dokumenty Microsoft Office (.doc,.docx,.ppt, .pptx,xls,xlsx), dokumenty OpenOffice (.odt,.odp,.ods) alebo súbory RTF pomocou prevodníka dokumentov s ľahkosťou!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ RootRise Technologies
Stránka vydavateľa http://www.rootrisetech.com
Dátum vydania 2020-04-13
Dátum pridania 2020-04-13
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na úpravu textu
Verzia 2.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Požiadavky None
cena $9.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 99

Comments:

Najpopulárnejší