Easyboost Photo Print

Easyboost Photo Print 8.5.0.3

Windows / Toolmedias Software / 2328 / Úplná špecifikácia
Popis

Easyboost Photo Print: Dokonalé riešenie pre digitálnu tlač fotografií

Už vás nebaví zápasiť s komplikovaným softvérom na tlač fotografií, ktorý nikdy neprináša požadované výsledky? Nehľadajte nič iné ako Easyboost Photo Print, najlepšie navrhnutý softvér na tlač fotografií na súčasnom trhu.

Pomocou Easyboost Photo Print majú používatelia možnosť vytvárať dávky fotografií na stranách s rozložením, čo uľahčuje tlač viacerých fotografií naraz. A s prispôsobiteľnými nastaveniami, ktoré umožňujú používateľom nastaviť veľkosť tlače podľa ich preferencií, je tento softvér ideálny pre každého, kto hľadá jednoduchý a efektívny spôsob tlače vysokokvalitných digitálnych fotografií.

Jednou z výnimočných funkcií Easyboost Photo Print je jej inteligentná výpočtová technika. Zohľadnením faktorov, ako je veľkosť tlače fotografií, flexibilita, úroveň priblíženia a ďalšie, tento softvér zaisťuje, že každá vytlačená fotografia bude mať najvyššiu možnú kvalitu. A s možnosťami, ako sú okrajové a okrajové rámy, ktoré sú k dispozícii pred tlačou, môžu používatelia pridať svojim výtlačkom ďalší dotyk personalizácie.

Čo však skutočne odlišuje Easyboost Photo Print od iného softvéru na digitálne fotografie, je jeho užívateľsky prívetivé rozhranie. Tento softvér, navrhnutý jasným a jednoduchým spôsobom, ktorý je vhodný pre všetky úrovne – od začiatočníkov, ktorí s digitálnou fotografiou práve začínajú, až po skúsených profesionálov – uľahčuje každému dosiahnuť úžasné výsledky.

Či už teda chcete vytvoriť nádherné výtlačky svojich obľúbených rodinných fotografií alebo potrebujete výtlačky vysokej kvality na profesionálne použitie, Easyboost Photo Print má všetko, čo potrebujete. Vyskúšajte to ešte dnes a uvidíte, prečo sa rýchlo stáva jednou z najobľúbenejších možností medzi fotografmi po celom svete!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Toolmedias Software
Stránka vydavateľa http://www.toolmedias.com/
Dátum vydania 2020-04-10
Dátum pridania 2020-04-10
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Digitálne fotografické nástroje
Verzia 8.5.0.3
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 2328

Comments: