Window-Eyes

Window-Eyes 9.5.4.0

Windows / GW Micro / 8434 / Úplná špecifikácia
Popis

Window-Eyes je výkonný softvér na čítanie obrazovky, ktorý používateľom poskytuje úplnú kontrolu nad tým, čo počujú a ako to počujú. Ide o najstabilnejšiu čítačku obrazovky dostupnú na dnešnom trhu, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre jednotlivcov, ktorí sa pri prístupe k počítačom spoliehajú na pomocnú technológiu.

Tento softvér je kompatibilný s operačnými systémami Windows 9X, Me, 2000, XP a 2003. Ponúka vylepšenú podporu Braillovho písma, ktorá rozširuje ovládanie na to, čo cítia používatelia. S Window-Eyes funguje väčšina aplikácií hneď po vybalení z krabice bez toho, aby vyžadovala nekonečné majstrovanie, aby správne fungovali.

Jednou z výnimočných funkcií Window-Eyes je jeho výkonná internetová podpora s Internet Explorer a Mozilla Firefox. Táto funkcia umožňuje používateľom prechádzať webovými stránkami jednoducho a efektívne. Okrem toho Window-Eyes ponúka vzdialený prístup s Citrix Metaframe XP a Microsoft Terminal Services.

Softvér tiež obsahuje výkonného správcu súborov, ktorý používateľom umožňuje efektívne spravovať súbory. Pre väčšie pohodlie pri používaní tohto softvéru je k dispozícii viacero rozložení klávesnice.

Pre tých, ktorí sú v používaní čítačiek obrazovky noví alebo majú obmedzené skúsenosti v tejto oblasti, ponúka Window-Eyes úrovne ponuky pre začiatočníkov/stredne pokročilých/pokročilých, ktoré vyhovujú rôznym úrovniam zručností. To uľahčuje komukoľvek používať tento softvér bez ohľadu na úroveň jeho odbornosti.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Window-Eyes je jeho zahrnutie Microsoft Speech Software Synthesizer a DECtalk Access 32, ktoré používateľom poskytujú vysokokvalitné možnosti hlasového výstupu. Softvér tiež obsahuje deväť hlasov Eloquence, ktoré ponúkajú celý rad hlasových možností na účely prispôsobenia.

Celkovo je Window-Eyes vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivú čítačku obrazovky, ktorá poskytuje úplnú kontrolu nad potrebami dostupnosti počítača. Jeho kompatibilita s viacerými operačnými systémami v kombinácii s jeho výkonnými funkciami z neho robí jednu z najlepších možností dostupných na dnešnom trhu.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ GW Micro
Stránka vydavateľa http://www.gwmicro.com/
Dátum vydania 2020-04-09
Dátum pridania 2020-04-09
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Systémové nástroje
Verzia 9.5.4.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista 32-bit, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 4
Celkový počet stiahnutí 8434

Comments: