iMyFone LockWiper (Android)

iMyFone LockWiper (Android) 4.6

Windows / iMyfone Technology / 3427 / Úplná špecifikácia
Popis

iMyFone LockWiper (Android) – dokonalé riešenie na odomknutie vášho zariadenia Android

Zámky obrazovky sú jedným z najlepších vynálezov vo svete smartfónov. Pomáhajú ľuďom chrániť ich súkromie a chrániť ich osobné informácie pred zvedavými očami. Ak však zabudnete heslo, vzor alebo kód PIN, odomknutie zariadenia Android sa môže zdať nemožné. Tu príde vhod iMyFone LockWiper (Android).

iMyFone LockWiper (Android) je odblokovací program, ktorý odstraňuje FRP zámok a zámky obrazovky bez hesla z väčšiny zariadení so systémom Android vrátane Samsung, LG, Motorola, Huawei a ďalších modelov Android. S týmto výkonným nástrojom, ktorý máte k dispozícii, môžete ľahko a bez problémov znova získať prístup k uzamknutému zariadeniu.

Vlastnosti:

1. Odstráňte akýkoľvek vzor prístupového kódu, PIN alebo heslo

Jednou z kľúčových funkcií iMyFone LockWiper (Android) je jeho schopnosť odstrániť akýkoľvek vzor prístupového kódu, PIN alebo heslo z vášho zariadenia Android v priebehu niekoľkých minút. Či už ste zabudli svoje heslo alebo ho jednoducho chcete zmeniť z bezpečnostných dôvodov, tento program vám pomôže urobiť to rýchlo a jednoducho.

Navyše iMyFone LockWiper (Android) dokáže odomknúť zámok obrazovky z väčšiny zariadení Samsung bez straty dát, čo znamená, že všetky vaše dôležité dáta zostanú nedotknuté aj po odomknutí zariadenia.

2. Odstráňte Google FRP Lock zo zariadení Samsung

Ďalšou skvelou funkciou iMyFone LockWiper (Android) je jeho schopnosť odstrániť zámok Google FRP na zariadeniach Samsung bez znalosti hesla. Táto funkcia sa hodí, keď si kúpite telefón z druhej ruky, ktorý predchádzajúci majiteľ uzamkol pomocou účtu Google.

S iMyFone LockWiper (Android) nepotrebujete žiadne technické znalosti na používanie tohto programu na všetkých zariadeniach s Androidom, pretože je veľmi užívateľsky prívetivý a ľahko sa používa.

3. Podpora 6 000+ Android telefónov/tabletov

iMyFone LockWiper (Android) podporuje viac ako 6 000 telefónov/tabletov so systémom Android vrátane zariadení s najnovšou verziou systému Android 10.0, čo znamená, že bez ohľadu na to, aký typ zariadenia s Androidom máte; je vysoká pravdepodobnosť, že tento program s ním bude fungovať dokonale.

Záver:

Na záver, iMyFoneLock Wipper (Android) je vynikajúci nástroj pre každého, kto zabudol svoj vzor prístupového kódu, PIN, heslo, odtlačok prsta alebo ID tváre. Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje používanie každému bez ohľadu na úroveň technických znalostí. softvér tiež podporuje viac ako 6 000 telefónov/tabletov s Androidom, vďaka čomu je vysoko kompatibilný s takmer každým modelom Androidu. Vďaka týmto funkciám sa iMmyfoneLock Wipper (Android) určite oplatí vyskúšať, ak sa niekedy ocitnete mimo svojho zariadenia s Androidom!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ iMyfone Technology
Stránka vydavateľa https://www.imyfone.com/
Dátum vydania 2020-04-06
Dátum pridania 2020-04-06
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Systémové nástroje
Verzia 4.6
Požiadavky OS Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 71
Celkový počet stiahnutí 3427

Comments: