Auto Clicker Shutdown Clock (Portable)

Auto Clicker Shutdown Clock (Portable) 1.0

Windows / KevDev / 0 / Úplná špecifikácia
Popis

Auto Clicker Shutdown Clock (Portable) je výkonný obslužný softvér, ktorý patrí do kategórie Utilities & Operating Systems. Tento softvér je určený na automatizáciu opakujúcich sa úloh a správu funkcií vypínania, odhlasovania alebo reštartovania počítača. Vďaka svojmu užívateľsky prívetivému rozhraniu a pokročilým funkciám je Auto Clicker Shutdown Clock (Portable) základným nástrojom pre každého, kto chce ušetriť čas a zvýšiť produktivitu.

Auto Clicker:

Funkcia Auto Clicker tohto softvéru vám umožňuje automatizovať kliknutia myšou po nastavenom čase odpočítavania. Môžete tiež naplánovať kliknutia na konkrétne dátumy a časy. Okrem toho si môžete vybrať kliknutie na konkrétnu pozíciu alebo na aktuálnu pozíciu myši.

Táto funkcia sa hodí, keď potrebujete vykonávať opakujúce sa úlohy, ako je klikanie na tlačidlá alebo odkazy na webových stránkach alebo v aplikáciách. Pomocou funkcie Auto Clicker môžete program nastaviť raz a nechať ho robiť prácu za vás.

Po kliknutí na tlačidlo Štart sa v spodnej časti programu zobrazí odpočítavanie alebo dátum/čas kliknutia. Používatelia tak môžu jednoducho sledovať, kedy dôjde k ich ďalšiemu kliknutiu.

Časovač vypnutia:

Funkcia Časovač vypnutia vám umožňuje naplánovať funkcie vypnutia, odhlásenia alebo reštartovania počítača po nastavenom čase odpočítavania. Tieto akcie môžete tiež naplánovať na určené dátumy a časy.

Táto funkcia sa hodí, keď chcete, aby sa váš počítač automaticky vypol po dokončení úlohy, ako je sťahovanie veľkých súborov cez noc. Pomáha tiež šetriť energiu automatickým vypínaním počítača, keď sa nepoužíva.

Odpočítavanie alebo dátum/čas vypnutia/odhlásenia/reštartu sa zobrazí v spodnej časti programu po kliknutí na tlačidlo Štart. Používatelia tak môžu jednoducho sledovať, kedy dôjde k ich ďalšej akcii.

Auto Clicker aj Shutdown Timer môžu bežať súčasne, čo znamená, že používatelia môžu automatizovať kliknutia myšou aj systémové akcie súčasne bez akýchkoľvek problémov.

Prenosnosť:

Jedinečným aspektom tohto softvéru je jeho prenosnosť, čo znamená, že nevyžaduje inštaláciu pred použitím; to umožňuje používateľom, ktorí sú vždy na cestách so svojimi notebookmi/počítačmi bez toho, aby mali prístupové práva vyžadované väčšinou inštalačných procesov

Kompatibilita:

Auto Clicker Shutdown Clock (prenosné) funguje bezproblémovo s operačnými systémami Windows vrátane Windows 10/8/7/Vista/XP v 32-bitovej aj 64-bitovej verzii

Záver:

Na záver, ak hľadáte efektívny spôsob automatizácie opakujúcich sa úloh pri správe funkcií vypnutia vášho systému, potom nehľadajte nič iné ako Auto Clicker Shutdown Clock (prenosné). Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie v spojení s pokročilými funkciami z neho robí nevyhnutný nástroj pre každého, kto chce ušetriť čas a zároveň zvýšiť produktivitu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ KevDev
Stránka vydavateľa http://www.kevincook.ca
Dátum vydania 2020-04-01
Dátum pridania 2020-04-01
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Automatizačný softvér
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Java Runtime Environment
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 0

Comments: