Screenshot Controller

Screenshot Controller 3.1

Windows / Phonepilot / 11 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak hľadáte rýchly a jednoduchý spôsob vytvárania snímok obrazovky s pridanými anotáciami, potom je pre vás Screenshot Controller ideálnym nástrojom. Tento softvér na grafický dizajn bol starostlivo optimalizovaný tak, aby to, čo je zvyčajne časovo náročná úloha, bolo jednoduché.

Pomocou ovládača snímok obrazovky môžete vytvárať snímky obrazovky so šípkami a kruhmi pomocou tlačidiel F a prilepiť ich ako súbory pomocou CTRL+V. To znamená, že môžete rýchlo zachytiť obrázok obrazovky a pridať anotácie bez toho, aby ste museli prepínať medzi rôznymi programami alebo nástrojmi.

Jednou z výnimočných funkcií ovládača snímok obrazovky je jeho schopnosť pridať na snímku obrazovky jednu alebo viacero šípok alebo kruhov. Môžete umiestniť kurzor myši na požadované miesto a stlačiť Shift+F1 alebo Shift+F2. Keď pustíte tlačidlo Shift, vytvorí sa snímka obrazovky so všetkými vašimi anotáciami.

Okrem toho sú k dispozícii aj klávesové skratky F, ktoré vám umožňujú zobraziť najnovšiu nasnímanú snímku obrazovky a otvoriť priečinok obsahujúci poslednú vybratú snímku obrazovky. Tieto skratky ešte viac uľahčujú používateľom, ktorí potrebujú urobiť viacero snímok obrazovky v rýchlom slede.

Screenshot Controller bol navrhnutý s ohľadom na jednoduchosť používania. Rozhranie je jednoduché, ale efektívne a umožňuje používateľom všetkých úrovní skúseností rýchlo začať bez akéhokoľvek zmätku alebo frustrácie.

Softvér tiež ponúka celý rad možností prispôsobenia, aby si používatelia mohli prispôsobiť svoje skúsenosti podľa svojich potrieb. K dispozícii sú napríklad možnosti na zmenu klávesových skratiek, výber výstupných formátov (ako je PNG alebo JPEG), nastavenie konvencií automatického pomenovania súborov uložených zo snímok obrazovky zhotovených pomocou tohto nástroja atď.

Celkovo je Screenshot Controller vynikajúcou voľbou pre každého, kto potrebuje spoľahlivý nástroj na rýchle a jednoduché vytváranie anotovaných snímok obrazovky. Či už ide o úlohy súvisiace s prácou, ako je vytváranie tutoriálov alebo prezentácií; alebo jednoducho zachytávajte momenty z hier – tento softvér vám pomôže zefektívniť váš pracovný postup a zároveň vždy poskytne vysokokvalitné výsledky!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Phonepilot
Stránka vydavateľa http://www.phonepilot.dk
Dátum vydania 2020-03-26
Dátum pridania 2020-03-26
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Ilustračný softvér
Verzia 3.1
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 11

Comments: