Bahamas Weather Central for iPhone

Bahamas Weather Central for iPhone 1.3

iOS / Donovan Thompson / 0 / Úplná špecifikácia
Popis

Bahamas Weather Central pre iPhone je nevyhnutná aplikácia pre každého, kto žije alebo cestuje na Bahamy. Táto úplne nová služba je určená na to, aby vám prinášala najnovšie informácie o počasí na Bahamách, aby ste si mohli naplánovať svoj deň podľa toho a zostať v bezpečí počas nepriaznivých poveternostných podmienok.

Pomocou tejto aplikácie získate prístup k aktualizáciám počasia v reálnom čase, ktoré zahŕňajú aktuálnu teplotu, teplotu „RealFeel“, rýchlosť a smer vetra a krátku predpoveď. Tieto informácie sa pravidelne aktualizujú počas dňa, aby ste mali vždy presné údaje na dosah ruky.

Jednou z výnimočných funkcií Bahamas Weather Central je jeho týždňová predpoveď. Táto funkcia vám umožňuje s istotou plánovať dopredu akékoľvek nadchádzajúce udalosti alebo aktivity. Budete presne vedieť, aké poveternostné podmienky môžete očakávať počas nasledujúcich siedmich dní, aby ste sa mohli vhodne obliecť a urobiť potrebné úpravy vo svojich plánoch.

Okrem svojich komplexných predpovedí poskytuje Bahamas Weather Central používateľom aj úplnú mapu počasia. Táto mapa zobrazuje aktuálne radarové snímky Baham a okolitých oblastí, takže môžete presne vidieť, kde sa búrky nachádzajú a ako sa pohybujú. Vďaka týmto informáciám budete môcť robiť informované rozhodnutia o tom, kedy je bezpečné ísť von alebo kedy je najlepšie zostať vo vnútri.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tejto aplikácie je jej jednoduché použitie. Rozhranie je čisté a intuitívne, vďaka čomu môže každý – bez ohľadu na jeho technické znalosti – rýchlo a jednoducho prechádzať všetkými jeho funkciami.

Možno najdôležitejšie je, že Bahamas Weather Central vypĺňa dôležitú medzeru v pokrytí miestnych poveternostných podmienok na samotných Bahamách. S obmedzeným prístupom dostupným miestne v mnohých častiach Baham, z veľkej časti kvôli nedostatočnému rozvoju infraštruktúry, aplikácia, ako je táto, po ruke zaisťuje, že obyvatelia budú mať neustále prístup k aktuálnym informáciám o tom, čo sa deje za ich dverami.

Celkovo Bahamas Weather Central pre iPhone ponúka všetko, čo by ste mohli chcieť od domácej softvérovej aplikácie zameranej na poskytovanie presných lokalizovaných údajov o počasí. Ľahko sa používa, poskytuje komplexné informácie o počasí a je základným nástrojom pre každého, kto žije alebo cestuje na Bahamy.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Donovan Thompson
Stránka vydavateľa http://www.gotrucker.com
Dátum vydania 2020-07-27
Dátum pridania 2020-07-27
Kategória Domáci softvér
Podkategória Softvér pre počasie
Verzia 1.3
Požiadavky OS iOS
Požiadavky Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE (1st generation), iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE (2nd generation), iPad Air, iPad Air Wiâ??Fi + Cellular, iPad mini 2, iPad mini 2 Wiâ??Fi + Cellular, iPad Air 2, iPad Air 2 Wiâ??Fi + Cellular, iPad mini 3, iPad mini 3 Wiâ??Fi + Cellular, iPad mini 4, iPad mini 4 Wiâ??Fi + Cellular, iPad Pro (12.9â??inch), iPad Pro (12.9â??inch) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (9.7â??inch), iPad Pro (9.7â??inch) Wiâ??Fi + Cellular, iPad (5th generation), iPad (5th generation) Wiâ??Fi + Cellular, iPad Pro (12.9â??inch) (2nd generation), iPad Pro (12.9â??inch) (2nd generation) Wiâ??Fi + Cellular, iPad Pro (10.5â??inch), iPad Pro (10.5â??inch) Wiâ??Fi + Cellular, iPad (6th generation), iPad (6th generation) Wiâ??Fi + Cellular, iPad Pro (11â??inch), iPad Pro (11â??inch) Wiâ??Fi + Cellular, iPad Pro (12.9â??inch) (3rd generation), iPad Pro (12.9â??inch) (3rd generation) Wiâ??Fi + Cellular, iPad mini (5th generation), iPad mini (5th generation) Wiâ??Fi + Cellular, iPad Air (3rd generation), iPad Air (3rd generation) Wiâ??Fi + Cellular, iPad (7th generation), iPad (7th generation) Wiâ??Fi + Cellular, iPad Pro (11â??inch) (2nd generation), iPad Pro (11â??inch) (2nd generation) Wiâ??Fi + Cellular, iPad Pro (12.9â??inch) (4th generation), iPad Pro (12.9â??inch) (4th generation) Wiâ??Fi + Cellular, iPod touch (6th generation), and iPod touch (7th generation).
cena $0.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 0

Comments:

Najpopulárnejší