Athletics Mania: Track & Field for iPhone

Athletics Mania: Track & Field for iPhone 1.19

iOS / POWERPLAY MANAGER, s.r.o. / 0 / Úplná špecifikácia
Popis

Athletics Mania: Track & Field pre iPhone je vzrušujúca športová hra, ktorá vám umožní súťažiť na rôznych atletických podujatiach. Či už máte radi beh, skákanie, hádzanie, päťboj, sedemboj alebo desaťboj, táto hra vás dostane. So svojou realistickou grafikou a pútavou hrateľnosťou je Athletics Mania ideálnou voľbou pre každého, kto miluje letné športy.

Athletics Mania ako akčná športová hra s RPG, simulačnými a manažérskymi prvkami vám dáva úplnú kontrolu nad tréningom a rozvojom vášho športovca. Svoje vlastnosti si môžete vylepšiť kúpou lepšieho vybavenia a učením sa novým zručnostiam. Môžete si tiež vybudovať svoj klub s členmi svojho tímu a poraziť súperov z celého sveta.

Jednou z najlepších vecí na Athletics Mania je, že ponúka režimy pre jedného hráča aj pre viacerých hráčov. To znamená, že môžete hrať proti ostatným hráčom z celého sveta alebo vyzvať svojich priateľov, aby zistili, kto je najlepší športovec.

Hra zahŕňa širokú škálu atletických disciplín, ako sú šprint na 100 m, 110 m prekážok, 400 m šprint, beh na 1 500 m, ako aj skok do diaľky, trojskok, hod diskom, hod oštepom, hod kladivom, skok o žrdi, vrh guľou atď. jedinečné výzvy. Či už ste skúseným profesionálom alebo len začínate s atletickými hrami, táto aplikácia vás zabaví celé hodiny.

Athletics Mania tiež obsahuje skutočných slávnych športovcov, čo dodáva hernému zážitku ďalšiu vrstvu autentickosti. K dispozícii sú súťaže proti hráčom z celého sveta, takže vždy je tu niekto nový, koho môžete vyzvať!

Okrem týchto vzrušujúcich funkcií Athletics Mania obsahuje aj prvky RPG, ktoré umožňujú hráčom vytvárať si vlastné príbehy v rámci kariérneho režimu a zároveň súťažiť s ostatnými športovcami online alebo offline prostredníctvom rôznych minihier, ktoré otestujú ich schopnosti ako nikdy predtým! Kluby sú ďalšou skvelou funkciou, kde hráči môžu spojiť sily s ostatnými, aby mohli súťažiť so skutočnými súpermi v klubových súťažiach.

Celkovo Athletics Mania: Track & Field pre iPhone je hra, ktorú musí mať každý, kto miluje šport a chce zažiť vzrušenie zo súťaženia s ostatnými z celého sveta. Vďaka svojej realistickej grafike, pútavej hrateľnosti a širokej škále funkcií vás táto aplikácia určite zabaví celé hodiny. Tak na čo čakáš? Stiahnite si Athletics Mania ešte dnes a začnite svoju cestu k tomu, aby ste sa stali najlepším športovcom na svete!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ POWERPLAY MANAGER, s.r.o.
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2020-07-27
Dátum pridania 2020-07-27
Kategória Hry
Podkategória Športové hry
Verzia 1.19
Požiadavky OS iOS
Požiadavky Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 0

Comments:

Najpopulárnejší