SysTools Mac Outlook Cached Contacts Recovery for Mac

SysTools Mac Outlook Cached Contacts Recovery for Mac 3.0

Mac / SysTools / 2 / Úplná špecifikácia
Popis

SysTools Mac Obnova kontaktov uložených vo vyrovnávacej pamäti pre Mac je výkonný nástroj určený na obnovenie nedávnych adries z profilov a identít Outlooku (MAC) a Office 365 Outlook. Tento softvér je navrhnutý s účinným algoritmom obnovy dát, ktorý zaisťuje, že počas procesu obnovy nedochádza k strate alebo poškodeniu dát.

Pomocou tohto nástroja máte možnosť nechať ho bez námahy automaticky vyhľadať profily, čo vám uľahčí obnovenie kontaktov uložených vo vyrovnávacej pamäti. Bez problémov je tiež kompatibilný so súbormi OLK 14 a OLK 15.

Pokročilá technológia použitá v tomto softvéri obnovuje všetky vlastnosti vyrovnávacej pamäte kontaktov uvedených v programe Outlook, ako je e-mailová adresa, krstné meno atď. To znamená, že si môžete byť istí, že všetky vaše dôležité kontaktné informácie budú obnovené bez akýchkoľvek problémov.

Jednou z najlepších funkcií SysTools Mac Outlook Obnova kontaktov uložených vo vyrovnávacej pamäti pre Mac je jeho schopnosť poskytovať rôzne možnosti formátov súborov na export obnovených e-mailových adries automatického dopĺňania MAC Outlooku. V závislosti od vašich preferencií si môžete vybrať z formátov PST, PDF, VCF, MSG, HTML, TXT.

Po obnovení posledných adries pomocou tohto nástroja môžete exportovať zoznam e-mailových adries s automatickým dopĺňaním z MAC Outlook vo formáte vCard. Okrem toho tento softvér poskytuje možnosť automatického vytvárania verzií vCard 4.0/3.0/2.1.

To znamená, že svoje obnovené kontakty môžete jednoducho zdieľať s ostatnými, ktorí možno nepoužívajú MAC outlook alebo Office 365 outlook, ich exportovaním do univerzálneho formátu, ako je napríklad vCard, ktorý dokáže prečítať väčšina zariadení a aplikácií.

Celkovo SysTools Mac Obnova kontaktov uložených vo vyrovnávacej pamäti pre Mac je nevyhnutným nástrojom, ak hľadáte efektívny spôsob obnovenia posledných adries z vášho MAC Outlooku alebo profilov a identít Outlooku Office 365 bez akýchkoľvek problémov alebo problémov so stratou/poškodením údajov.

Kľúčové vlastnosti:

- Efektívne obnovuje posledné adresy z MAC outlook a profilov Office 365 outlook

- Kompatibilné so súbormi OLK14 a OLK15

- Pokročilá technológia zaisťuje, že počas procesu obnovy nedochádza k strate/poškodeniu údajov

- Obnovuje všetky vlastnosti kontaktov vyrovnávacej pamäte uvedených v programe Outlook, ako je e-mailová adresa a krstné meno

- Poskytuje rôzne možnosti formátov súborov (PST/PDF/VCF/MSG/HTML/TXT) na export obnovených e-mailových adries automatického dopĺňania.

- Možnosť vytvárať verzie vCard (4.0/3.0/2.1) automaticky

- Jednoduché zdieľanie obnovených kontaktov prostredníctvom univerzálneho formátu (vCard)

Požiadavky na systém:

Operačný systém: macOS X10.X a vyššie verzie

Procesor: Procesor Intel

RAM: minimálne -2 GB RAM; Odporúčané -4 GB RAM

Miesto na pevnom disku: Vyžaduje sa minimálne -100 MB voľného miesta; Odporúča sa -500 MB voľného miesta

Záver:

Na záver, SysTools Mac Outlook Cached Contacts Recovery for Mac je spoľahlivým riešením, ak potrebujete efektívny spôsob obnovenia nedávnych adries z vášho MAC outlook alebo profilov Office 365 outlook bez akýchkoľvek problémov. Tento softvér bol navrhnutý tak, aby zohľadňoval pohodlie používateľa. Jeho pokročilá technológia zaisťuje, že počas procesu obnovy nedochádza k strate/poškodeniu údajov. Rôzne možnosti formátov súborov (PST/PDF/VCF/MSG/HTML/TXT) na export obnovených e-mailových adries s automatickým dopĺňaním uľahčujú používateľom, ktorí chcú flexibilitu pri zdieľaní svojich kontaktných informácií. .Automatické vytváranie verzií vizitiek vCards(4.O /3.O /2.l) je ešte pohodlnejšie, pretože používatelia sa pri zdieľaní svojich kontaktných informácií nemusia obávať problémov s kompatibilitou. Ak teda hľadáte spoľahlivé riešenie potom SysToolsMacOutlookCachedContactsRecoveryforMac by mal byť určite na prvom mieste vášho zoznamu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ SysTools
Stránka vydavateľa http://www.systoolsgroup.com/
Dátum vydania 2020-03-25
Dátum pridania 2020-03-25
Kategória Komunikácia
Podkategória E-mailové nástroje
Verzia 3.0
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 2

Comments:

Najpopulárnejší