Face Swap - Morph Switch Swap Booth Face Changer for iOS

Face Swap - Morph Switch Swap Booth Face Changer for iOS 3.0

iOS / Aman Kumar / 55 / Úplná špecifikácia
Popis

Už vás nebavia tie isté staré nudné fotky? Chcete svojim obrázkom dodať trochu zábavy a vzrušenia? Nehľadajte nič iné ako Face Swap - Morph Switch Swap Booth Face Changer pre iOS! Tento digitálny fotografický softvér vám umožňuje ľahko vymieňať tváre na fotografiách a vytvárať veselé a zábavné obrázky, ktoré určite rozosmejú vašich priateľov a rodinu.

Pomocou funkcie Face Swap môžete prepínať tváre na akejkoľvek fotografii. Či už ide o skupinový záber alebo selfie, jednoducho vyberte tváre, ktoré chcete vymeniť, a o zvyšok sa postará aplikácia. Môžete dokonca vystrihnúť obrázky odkiaľkoľvek v akomkoľvek tvare, čím získate úplnú kontrolu nad tým, ako bude váš konečný obrázok vyzerať.

To však nie je všetko – pomocou funkcie Face Swap môžete orezanú časť obrázka tiež stiahnuť, priblížiť, otočiť a prevrátiť. To znamená, že aj keď je tvár na pôvodnej fotografii v nevhodnom uhle alebo polohe, stále ju môžete bez problémov vymeniť.

A čo je najlepšie? Počet tvárí, ktoré môžete vymeniť, nie je obmedzený! Tak smelo do toho a bavte sa tým, že si vymieňate tváre všetkých naokolo, až kým nebudú na nepoznanie.

Keď vytvoríte svoje majstrovské dielo pomocou funkcie Face Swap, uložte si ho do svojho zariadenia alebo ho zdieľajte priamo na stránkach sociálnych médií, ako sú Facebook a Twitter. Vaši priatelia budú prekvapení, aké bláznivé výtvory vymyslíte!

Na záver, ak hľadáte zábavný spôsob, ako okoreniť svoje fotografie a zasmiať sa, nehľadajte nič iné ako Face Swap – Morph Switch Swap Booth Face Changer pre iOS. Vďaka svojmu ľahko použiteľnému rozhraniu a nekonečným možnostiam zábavy pri výmene tvárí sa tento softvér na digitálne fotografie určite stane jednou z vašich obľúbených aplikácií!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Aman Kumar
Stránka vydavateľa https://amankumarapps.wordpress.com/
Dátum vydania 2016-02-14
Dátum pridania 2016-02-14
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Editory fotografií
Verzia 3.0
Požiadavky OS iOS
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 55

Comments:

Najpopulárnejší