Cisdem WinmailReader for Mac

Cisdem WinmailReader for Mac 2.0.0

Mac / Cisdem / 24 / Úplná špecifikácia
Popis

Cisdem WinmailReader pre Mac je výkonný softvér, ktorý vám umožňuje ľahko otvárať súbory winmail.dat na vašom Macu. Ak ste niekedy dostali e-mail s prílohou winmail.dat, viete, aké frustrujúce môže byť, keď ho nemôžete otvoriť. S Cisdem WinmailReader je tento problém vyriešený.

Tento softvér je navrhnutý špeciálne pre používateľov počítačov Mac, ktorí potrebujú otvárať a prezerať súbory winmail.dat. Poskytuje komplexné riešenie, ktoré umožňuje zobraziť a uložiť všetky prílohy obsiahnuté v súbore. Či už potrebujete skontrolovať jeden súbor alebo viacero súborov súčasne, Cisdem WinmailReader to uľahčuje.

Jednou z kľúčových vlastností tohto softvéru je jednoduchosť použitia. Môžete jednoducho dvakrát kliknúť na súbor winmail.dat a automaticky sa otvorí v Cisdem WinmailReader. To znamená, že aj keď nie ste technicky zdatní, stále môžete tento softvér bez problémov používať.

Ďalšou skvelou funkciou Cisdem WinmailReader je jeho schopnosť zobraziť celý obsah súboru winmail.dat, vrátane e-mailových správ a príloh. To znamená, že bez ohľadu na to, aký typ informácií obsahuje súbor, budete k nim mať jednoduchý prístup.

Ak máte viacero súborov winmail.dat, ktoré je potrebné otvoriť naraz, Cisdem WinmailReader to zjednoduší pomocou funkcie drag-and-drop. Do softvéru môžete jednoducho presunúť viacero súborov a všetky sa otvoria naraz.

Okrem toho tento softvér podporuje prezeranie viacerých súborov, ktoré používateľom umožňuje čítať a prepínať medzi viacerými súbormi winmail jednoducho pomocou režimu zobrazenia zoznamu.

Cisdem WinMail Reader má tiež funkciu náhľadu, ktorá umožňuje používateľom zobraziť si ukážku príloh svojich e-mailov pomocou funkcie QuickLook pred ich úplným otvorením v príslušných predvolených aplikáciách, ako je čítačka PDF alebo prehliadač obrázkov atď., čo šetrí čas tým, že im umožňuje rýchlo identifikovať dôležité dokumenty bez toho, aby ich museli najprv otvárať. plne do ich príslušných aplikácií

Okrem toho, ak sú v prílohe winmail dat nejaké priložené súbory, môžete tieto prílohy extrahovať z CidsemWinMail Reader, aby sa potom mohli uložiť do vášho počítača pre budúce použitie alebo účely úpravy.

Celkovo CidsemWinMail Reader ponúka efektívne riešenie pre každého, kto potrebuje prístup k svojim e-mailom, ktoré obsahujú. jeho užívateľsky prívetivé rozhranie spolu s výkonnými funkciami z neho robí nevyhnutný nástroj pre každého, kto pravidelne dostáva e-maily obsahujúce. dat príloh

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Cisdem
Stránka vydavateľa http://www.cisdem.com
Dátum vydania 2015-10-13
Dátum pridania 2015-10-13
Kategória Komunikácia
Podkategória E-mailové nástroje
Verzia 2.0.0
Požiadavky OS Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Macintosh, macOSX (deprecated)
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 24

Comments:

Najpopulárnejší