xSQL Script Executor

xSQL Script Executor 4.0

Windows / xSQL Software / 54061 / Úplná špecifikácia
Popis

Už vás nebaví manuálne nasadzovať SQL skripty na viacero serverov? Chcete databázový nástroj na profesionálnej úrovni, ktorý vám zjednoduší pracovný postup a ušetrí čas? Nehľadajte nič iné ako xSQL Script Executor.

Ako vývojársky nástroj je xSQL Script Executor navrhnutý tak, aby vám uľahčil život. Jediným kliknutím môžete nasadiť viacero SQL skriptov na jeden alebo viacero cieľových serverov. To znamená, že namiesto trávenia hodín manuálnym vykonávaním skriptov sa môžete sústrediť na iné dôležité úlohy.

Jednou z kľúčových vlastností xSQL Script Executor je jeho podpora pre širokú škálu databázových platforiem. Či už pracujete s SQL Server 2005 – 2019, MySQL 5.0/5.1, DB2 9.0 alebo SQL Server Compact Edition 3.5, tento nástroj vám pomôže.

To však nie je všetko – xSQL Script Executor vám tiež umožňuje vygenerovať spustiteľný súbor pripravený na nasadenie z nakonfigurovaného balíka nasadenia. To znamená, že keď sú vaše skripty pripravené na použitie, stačí jediné kliknutie na vytvorenie spustiteľného súboru, ktorý možno ľahko distribuovať v rámci vašej organizácie.

A najlepšia časť? Pre osobné použitie je xSQL Script Executor úplne zadarmo! Ak ho používate na komerčné účely, je tam malý poplatok 249 USD – ale vzhľadom na čas a námahu, ktoré vám tento nástroj z dlhodobého hľadiska ušetrí, sa investícia oplatí.

Ak teda hľadáte ľahko použiteľný, ale výkonný databázový nástroj, ktorý dokáže zefektívniť váš pracovný tok a zvýšiť produktivitu vo vašej organizácii, nehľadajte nič iné ako xSQL Script Executor. Vyskúšajte to ešte dnes a uvidíte, koľko času a úsilia vám to môže ušetriť!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ xSQL Software
Stránka vydavateľa https://www.xsql.com
Dátum vydania 2020-03-22
Dátum pridania 2020-03-22
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Databázový softvér
Verzia 4.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Microsoft .NET framework 4.0
cena Free
Stiahnutie za týždeň 799
Celkový počet stiahnutí 54061

Comments: