Clicky for Mac

Clicky for Mac 1.2

Mac / iTeamDeveloper / 13 / Úplná špecifikácia
Popis

Clicky pre Mac: Najlepší nástroj na sledovanie kliknutí myšou

Už vás nebaví hádať, kam ste klikli na obrazovke? Chcete vylepšiť svoje softvérové ​​prezentácie a videonávody? Nehľadajte nič iné ako Clicky pre Mac, dokonalý nástroj na sledovanie kliknutí myšou.

Clicky je skvelá aplikácia, ktorá poskytuje vizuálnu a/alebo zvukovú spätnú väzbu pre kliknutia myšou (ľavé, pravé a iné kliknutia). S Clicky ľahko uvidíte, na ktorú časť obrazovky klikáte. Táto funkcia je užitočná najmä pri prezentácii softvéru alebo vytváraní videonávodov. Teraz ich budú môcť ľudia jednoducho nasledovať.

Ale to nie je všetko! Clicky má tiež počítadlo kliknutí pre ľavé, pravé a iné kliknutia. Počítadlo môžete kedykoľvek vynulovať jediným kliknutím. Počítadlo kliknutí sa zobrazí v malom okne alebo na paneli s ponukami – podľa toho, ktorá možnosť najlepšie vyhovuje vašim potrebám.

Jednou z najlepších vecí na Clicky je jeho jednoduchosť. Je ľahko použiteľný a nevyžaduje žiadne zložité nastavenie alebo konfiguráciu. Jednoducho si ho stiahnite z našej webovej stránky, nainštalujte do svojho Macu a začnite ho hneď používať.

Či už ste vývojár softvéru, ktorý chce vylepšiť svoje prezentácie, alebo učiteľ, ktorý pre svojich študentov vytvára videonávody, Clicky je základným nástrojom, ktorý vám pomôže posunúť vašu prácu na vyššiu úroveň.

Vlastnosti:

- Vizuálna spätná väzba pre kliknutia ľavým tlačidlom myši

- Zvuková spätná väzba pre kliknutia ľavým tlačidlom myši

- Vizuálna spätná väzba pre kliknutia pravým tlačidlom myši

- Zvuková spätná väzba pre kliknutia pravým tlačidlom myši

- Vizuálna spätná väzba pre ďalšie kliknutia (stredné tlačidlo atď.)

- Zvuková spätná väzba pre ďalšie kliknutia (stredné tlačidlo atď.)

- Počítadlo kliknutí (kliknutia ľavým tlačidlom myši)

- Počítadlo kliknutí (kliknutie pravým tlačidlom myši)

- Počítadlo kliknutí (iné kliknutia)

- Tlačidlo reštart

Výhody:

1) Vylepšite svoje prezentácie: Vďaka vizuálnej a zvukovej spätnej väzbe od Clicky budú ľudia môcť jednoducho sledovať softvérové ​​prezentácie.

2) Vytvorte lepšie videonávody: Použite Clicky počas videonávodov, aby diváci presne videli, kam na ich obrazovkách klikáte.

3) Jednoduché použitie: Nevyžaduje sa žiadne zložité nastavenie – jednoducho si stiahnite z našej webovej stránky a začnite ihneď používať!

4) Prispôsobiteľné možnosti: Vyberte si, či sa počítadlá kliknutí zobrazia v malých oknách alebo v paneloch s ponukami v závislosti od toho, čo najlepšie funguje pri vašej práci!

5) Dostupná cena: Za dostupnú cenu v porovnaní s podobnými nástrojmi, ktoré sú dnes k dispozícii!

Na záver,

Ak chcete vylepšiť spôsob, akým ostatní vidia, čo sa deje na obrazovke pri práci s rôznymi aplikáciami, potom nehľadajte nič iné ako „Clicky“ – tento nástroj poskytuje vizuálne aj zvukové podnety, ako aj možnosti sledovania, aby používatelia presne vedeli, kde sa práve nachádzajú. klikol vždy! Či už prezentujete nové softvérové ​​funkcie alebo nahrávate inštruktážne videá online – táto aplikácia všetko uľahčuje tým, že poskytuje údaje o interakciách používateľov v reálnom čase bez toho, aby ste vopred vyžadovali zložité konfigurácie!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ iTeamDeveloper
Stránka vydavateľa https://iteamdeveloper.wordpress.com
Dátum vydania 2015-06-22
Dátum pridania 2015-06-22
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Iné
Verzia 1.2
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Požiadavky None
cena $2.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 13

Comments:

Najpopulárnejší