Learn To Use Microsoft Word for Mac

Learn To Use Microsoft Word for Mac 1.0

Mac / Zhulq / 7 / Úplná špecifikácia
Popis

Chcete zlepšiť svoje zručnosti v programe Microsoft Word na počítači Mac? Nehľadajte nič iné ako Naučte sa používať Microsoft Word pre Mac, dokonalý obchodný softvérový nástroj na vytváranie profesionálnych dokumentov.

Microsoft Word je jedným z najpoužívanejších programov na spracovanie textu na svete a má na to dobrý dôvod. Má stovky funkcií, ktoré sú navrhnuté tak, aby pomohli používateľom rýchlo a jednoducho vytvárať fantasticky vyzerajúce dokumenty. Či už ste študent, profesionálny spisovateľ alebo len niekto, kto potrebuje pravidelne vytvárať dokumenty, Microsoft Word je nevyhnutným nástrojom.

Ale s toľkými funkciami dostupnými v programe Microsoft Word pre Mac môže byť zdrvujúce vedieť, kde začať. Tu prichádza na rad Naučte sa používať Microsoft Word pre Mac. Tento softvér ponúka viac ako 80 video lekcií, ktorých cieľom je pomôcť vám vyťažiť maximum z tohto skvelého softvéru.

S aplikáciou Naučte sa používať Microsoft Word pre Mac sa naučíte používať všetky základné nástroje a funkcie, ktoré tvoria tento výkonný textový editor. Od formátovania textu a odsekov až po vytváranie tabuliek a grafov, tento softvér pokrýva všetko, čo potrebujete vedieť o používaní programu Microsoft Word na počítači Mac.

Jednou z najlepších vecí na Naučte sa používať Microsoft Word pre Mac je jeho užívateľsky prívetivé rozhranie. Lekcie sa dajú ľahko sledovať a poskytujú podrobné pokyny na efektívne používanie každej funkcie. Počas každej lekcie môžete pracovať vlastným tempom, kým sa nebudete cítiť dostatočne sebavedomí na to, aby ste prešli na pokročilejšie témy.

Či už s používaním balíka Microsoft Office začínate alebo ho používate už roky, ale chcete si ďalej zdokonaliť svoje zručnosti, Naučte sa používať Microsoft Word pre Mac je vynikajúcou investíciou do seba a svojej kariéry. Vďaka obsiahlym video lekciám, ktoré pokrývajú všetky aspekty používania tohto výkonného programu textového procesora na počítačovom systéme Mac – od základných techník formátovania až po pokročilé stratégie tvorby dokumentov – je tu niečo, čo bude prínosom pre každého, kto chce lepšie výsledky zo svojej práce s produktmi MS Office!

Tak načo čakať? Začnite sa učiť ešte dnes stiahnutím Naučte sa používať Microsoft Word pre Mac!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Zhulq
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2015-04-27
Dátum pridania 2015-04-27
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Obchodné aplikácie
Verzia 1.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Požiadavky None
cena $1.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 7

Comments:

Najpopulárnejší