PepBlast MP Slide Show Maker with Music for iOS

PepBlast MP Slide Show Maker with Music for iOS 1.3.33

iOS / Photozig / 208 / Úplná špecifikácia
Popis

Zmiešajte svoje obrázky s hudbou a jednoducho vytvorte zábavné filmy a prezentácie. Prispôsobte si video pomocou úžasných štýlov. Okamžite si pozrite ukážku svojho filmu a uvoľnite svoje fotografie do pohybu, aby ste ich mohli zdieľať so svetom.

Sledujte svoj kanál PepBlast, sledujte priateľov, dovoľte ostatným, aby vás nasledovali, a zažite trendy vo filmoch.

Hlavné rysy:

Slide Show Maker s hudbou;

Koláž pohyblivých obrázkov pre snímky s editorom fotografií;

Vaše fotografie sú animované s videom a hudbou;

1000 bezplatných návrhov alebo si navrhnite svoj vlastný;

Bezplatné a voliteľné plány Pro;

Jednoduchý, rýchly a zábavný spôsob, ako sa vyjadriť;

Zdieľajte s priateľmi cez Facebook, Twitter, e-mail.

Tento Movie Maker prezentácií s hudbou obsahuje platené predplatné PRO, ktoré vám poskytuje prístup k exkluzívnym štýlom, pozadiam a skladbám. Ak nechcete platiť, stále môžete vo svojom filme použiť viac ako tisíce bezplatných štýlov, pozadí a skladieb.

Keď sa vaše fotografie nahrajú na vytvorenie filmu, zverejnia sa aj na fotkách PepBlast (pic.pepblast.com) – verejné/súkromné ​​(vy si vyberiete) – okrem vytvorenia jedinečnej webovej stránky PepBlast pre váš film s tajným ID (ktoré môžu byť zdieľané alebo nie).

Vyvíjame aplikácie na vytváranie videí s obrázkami a hudbou. Naša technológia na vytváranie videa z fotografií sa vyvinula z obrázkovej prezentácie na filmovú aplikáciu PepBlast na vytváranie videa z obrázkov. Aplikácia PepBlast umožňuje používateľom vytvoriť prezentačné video alebo vytvoriť video s obrázkami v pohybe. Používatelia ľahko premieňajú obrázky na video. Aby ste si mohli vytvoriť vlastnú prezentáciu alebo vytvoriť vlastné video, PepBlast má editor fotografií a nástroje na vytváranie krásnych krátkych filmov. Naša aplikácia na vytváranie filmov na vytváranie videí z fotografií je rýchla, jednoduchá a zábavná. Tvorca videa beží v cloude PepBlast a vytvára filmy z obrázkov na zdieľanie online.

Vytvorte jedinečné videá s kolážou obrázkov! Nemôžeme sa dočkať, až uvidíme vaše úžasné filmy a prezentácie s hudbou vytvorenou týmto úžasným tvorcom filmov!

Tím PepBlast

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Photozig
Stránka vydavateľa http://www.photozig.com
Dátum vydania 2015-08-16
Dátum pridania 2015-08-16
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Zdieľanie a zverejňovanie fotografií
Verzia 1.3.33
Požiadavky OS iPhone OS 4.x, iOS, iPhone OS 3.x, iPhone OS 2.x, iPhone OS 1.x
Požiadavky iOS 6.0 or later
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 208

Comments:

Najpopulárnejší