File And Password Vault for iOS

File And Password Vault for iOS 1.0.0

iOS / NewSoftwares / 159 / Úplná špecifikácia
Popis

V dnešnom digitálnom veku je dôležitejšie ako kedykoľvek predtým chrániť svoje osobné údaje. S aplikáciou File & Password Vault pre iOS môžete byť pokojní s vedomím, že vaše citlivé súbory a heslá sú v bezpečí.

Ako bezpečnostný softvér funguje File & Password Vault ako digitálny trezor pre váš iPhone. Pomocou tejto dynamickej aplikácie môžete chrániť svoje osobné súbory, fotografie, videá, zvuky, dokumenty a heslá. Aplikácia ponúka celý rad funkcií, ktoré uľahčujú uchovávanie všetkých dôležitých informácií na jednom mieste.

Jednou z kľúčových funkcií File & Password Vault je jeho schopnosť importovať videá, dokumenty, zvuk a obrázky z Galérie alebo prenášať súbory z vášho PC/Mac. To znamená, že do aplikácie môžete jednoducho pridať všetky dôležité súbory bez toho, aby ste ich museli ručne zadávať jeden po druhom.

Okrem importu súborov z iných zdrojov si ich môžete tiež bezpečne stiahnuť pomocou funkcie zabezpečeného prehliadača. To zaisťuje, že všetky stiahnuté súbory sú chránené pred zvedavými očami a uchovávané v bezpečí na vašom zariadení.

Ďalšou skvelou funkciou File & Password Vault je jeho vstavaný audio prehrávač. Pomocou tejto funkcie môžete zachytávať videá a obrázky priamo v samotnej aplikácii a zároveň prehrávať akékoľvek zvukové nahrávky alebo hudobné skladby uložené vo vašom zariadení.

Pre mnohých používateľov je však možno najdôležitejšia možnosť bezpečne ukladať heslá v samotnej aplikácii. Či už ide o informácie o kreditnej karte alebo prihlasovacie údaje do elektronického bankovníctva alebo údaje o webových účtoch – akékoľvek citlivé údaje potrebujú ochranu – File & Password Vault vás ochráni!

S týmto výkonným nástrojom na správu hesiel už používatelia nikdy nebudú mať problém zapamätať si svoje prihlasovacie údaje! Jednoducho uložte všetky relevantné prihlasovacie údaje na jedno miesto; už nepotrebujete viac aplikácií len preto, že každá webová stránka vyžaduje iné prihlasovacie údaje!

Trezor súborov a hesiel poskytuje intuitívne rozhranie, vďaka ktorému je správa všetkých týchto rôznych typov údajov jednoduchá, ale efektívna: všetko je usporiadané do kategórií, takže rýchle nájdenie toho, čo potrebujete, sa stáva samozrejmosťou.

Celkovo je File & Password Vault nevyhnutnou aplikáciou pre každého, kto chce mať svoje osobné informácie v bezpečí. Vďaka množstvu funkcií a ľahko použiteľnému rozhraniu je to dokonalý nástroj na ochranu vášho digitálneho života. Tak načo čakať? Stiahnite si File & Password Vault ešte dnes a začnite udržiavať svoje citlivé údaje v bezpečí!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ NewSoftwares
Stránka vydavateľa http://www.newsoftwares.net
Dátum vydania 2015-03-13
Dátum pridania 2015-03-13
Kategória Bezpečnostný softvér
Podkategória Softvér na ochranu osobných údajov
Verzia 1.0.0
Požiadavky OS iPhone OS 4.x, iOS, iPhone OS 3.x, iPhone OS 2.x, iPhone OS 1.x
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 159

Comments:

Najpopulárnejší