FastStone Image Viewer

FastStone Image Viewer 7.5

Windows / FastStone Soft / 13896480 / Úplná špecifikácia
Popis

FastStone Image Viewer: Najlepší softvér pre digitálne fotografie

Už vás nebaví používať pomalé a neohrabané prehliadače obrázkov, ktorým trvá večnosť, kým sa vaše fotografie načítajú? Chcete softvér, ktorý dokáže nielen prezerať, ale aj jednoducho upravovať a spravovať vaše digitálne obrázky? Nehľadajte nič iné ako FastStone Image Viewer, dokonalý softvér na digitálne fotografie.

FastStone Image Viewer je rýchly, stabilný, užívateľsky prívetivý prehliadač obrázkov, konvertor a editor. Má peknú škálu funkcií, ktoré zahŕňajú prezeranie obrázkov, správu, porovnávanie, odstránenie červených očí, odosielanie e-mailom, zmenu veľkosti, orezanie a úpravu farieb. Vďaka inovatívnemu, ale intuitívnemu režimu celej obrazovky poskytuje rýchly prístup k informáciám EXIF.

Jednou z výnimočných funkcií FastStone Image Viewer sú jeho skryté panely nástrojov, ktoré sa objavia, keď sa myš dotkne štyroch okrajov obrazovky. To umožňuje rýchly prístup k hlavným funkciám bez preplnenia vášho pracovného priestoru. Medzi ďalšie funkcie patrí vysokokvalitná lupa a hudobná prezentácia s viac ako 150 prechodovými efektmi.

Nie je to však len o estetike – FastStone Image Viewer ponúka aj praktické nástroje, ako sú bezstratové JPEG prechody a efekty vrhnutých tieňov. Môžete dokonca anotovať svoje obrázky alebo použiť podporu skenera na digitalizáciu fyzických kópií.

A nebojte sa o kompatibilitu – FastStone Image Viewer podporuje všetky hlavné grafické formáty vrátane BMP, JPEG, JPEG 2000, GIF, PNG, PCX, TIFF, WMF, ICO a TGA.

Či už ste amatérsky fotograf alebo profesionálny grafický dizajnér, FastStone Image Viewer je základným nástrojom v arzenáli každého digitálneho umelca. Jeho rýchlosť, stabilita a užívateľsky prívetivé rozhranie ho odlišujú od ostatných fotografických softvérov na dnešnom trhu.

Tak načo čakať? Stiahnite si FastStone Image Viewer a zažite to najlepšie v softvéri pre digitálne fotografie!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ FastStone Soft
Stránka vydavateľa http://www.faststone.org/
Dátum vydania 2020-03-19
Dátum pridania 2020-03-18
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Prehliadače obrázkov
Verzia 7.5
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 382
Celkový počet stiahnutí 13896480

Comments: