Aktuell for Mac

Aktuell for Mac 1.4

Mac / Ruslan Hakimzhanov / 10 / Úplná špecifikácia
Popis

Aktuell pre Mac: Ultimate Newsreader pre váš Mac

Už vás nebaví používať online služby na čítanie správ? Chcete bleskovo rýchlu a elegantnú čítačku správ s moderným a minimalistickým užívateľským rozhraním? Nehľadajte nič iné ako Aktuell pre Mac, dokonalý nástroj na čítanie správ pre váš Mac.

Vďaka vstavanej predvolenej podpore synchronizácie RSS/Atom/RDF umožňuje Aktuell čítanie správ bez použitia online služieb. Môžete rýchlo a jednoducho synchronizovať všetky verzie informačných kanálov RSS/Atom/RDF. Aktuell navyše ponúka Feedly Sync, takže k svojmu účtu Feedly máte prístup priamo z aplikácie.

Zdieľanie článkov nebolo nikdy jednoduchšie vďaka integrácii Aktuell so službami Twitter, Facebook, LinkedIn a Sina Weibo. Môžete si tiež uložiť články do Pocket, Instapaper alebo Readability a prečítať si ich neskôr.

Aktuell ponúka prispôsobiteľné skratky a gestá, vďaka ktorým je navigácia v článkoch rýchla a jednoduchá. S navigáciou pomocou klávesnice pomocou šípok alebo možností posúvania myšou, ktoré sú dostupné v ponuke nastavení aplikácie.

Aplikácia obsahuje minimalistické moderné intuitívne používateľské rozhranie bez rozptyľovania, ktoré používateľom umožňuje sústrediť sa na to, na čom najviac záleží – na čítanie obľúbeného obsahu. Miniatúry v zoznamoch článkov uľahčujú identifikáciu článkov na prvý pohľad, zatiaľ čo podpora videa v článkoch umožňuje používateľom sledovať videá priamo v aplikácii.

Okrem základných funkcií uvedených vyššie obsahuje Aktuell aj prehliadač v aplikácii, ktorý používateľom umožňuje prehliadať webové stránky v samotnej aplikácii. Používatelia môžu otvárať články v externom prehliadači, ak chcú, alebo ich posielať e-mailom priamo z aplikácie.

Organizácia informačných kanálov je jednoduchá vďaka funkcii skupín, ktorá používateľom umožňuje zoskupovať svoje informačné kanály podľa témy alebo zdroja, vďaka čomu je jednoduchšie ako kedykoľvek predtým rýchlo nájsť to, čo hľadajú, pri prehliadaní svojich obľúbených zdrojov obsahu.

Funkcia importu/exportu OPML uľahčuje používateľom, ktorí už usporiadali svoje informačné kanály inde (napr. iná čítačka), ich bezproblémový prenos do Aktuell bez straty akýchkoľvek údajov!

Aktuell podporuje OS X Yosemite, ako aj podporu displeja Retina, vďaka čomu bude všetko vyzerať skvele na displejoch s vysokým rozlíšením, aké nájdete na novších MacBookoch Pro!

Podpora lokalizácie je k dispozícii v angličtine Deutsch francúzština čínština (tradičná a jednoduchá) japončina španielčina portugalčina taliančina turečtina, vďaka čomu je dostupná na celom svete bez ohľadu na to, kde sa nachádzate!

Na záver:

Ak hľadáte elegantný, ale výkonný čítač správ, ktorý poskytuje možnosti rýchlej synchronizácie spolu s prispôsobiteľnými skratkami/gestami, potom nehľadajte nič iné ako Aktuell! Vďaka intuitívnemu dizajnu používateľského rozhrania spojenému s rôznymi možnosťami zdieľania vrátane integrácie sociálnych médií, ako je Twitter/Facebook/LinkedIn/Sina Weibo plus integrácia Pocket/Instapaper/čitateľnosť, je tento softvér dokonalou voľbou pre každého, kto chce mať prehľad o najnovšom dianí vo svete. !

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Ruslan Hakimzhanov
Stránka vydavateľa http://appssalon.de/aktuell-ios
Dátum vydania 2014-11-15
Dátum pridania 2014-11-15
Kategória Prehliadače
Podkategória Čítačky noviniek a čítačky RSS
Verzia 1.4
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Požiadavky None
cena $3.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 10

Comments:

Najpopulárnejší