ThunderSoft SWF to GIF Converter

ThunderSoft SWF to GIF Converter 4.2

Windows / ThunderSoft / 571 / Úplná špecifikácia
Popis

ThunderSoft SWF to GIF Converter je výkonný a profesionálny softvér, ktorý vám umožňuje jednoducho konvertovať súbory SWF na animované súbory GIF. Tento softvér je ideálny pre tých, ktorí potrebujú animačné efekty na prezentáciu svojich produktov alebo služieb na webových stránkach alebo iných platformách, ale zistia, že súbory SWF nie sú vhodné na použitie.

S ThunderSoft SWF to GIF Converter môžete jednoducho previesť svoje SWF súbory na vysokokvalitné animované GIFy. Softvér podporuje obrázkové logá alebo vodoznaky, čo vám umožňuje pridať do výstupného súboru vlastné prvky značky. Softvér vám navyše umožňuje orezať film vo formáte Flash pre výstup, čím sa zabezpečí, že váš konečný produkt bude vyzerať presne tak, ako chcete.

Jednou z výnimočných funkcií ThunderSoft SWF to GIF Converter je jeho schopnosť podporovať vlastné výstupné snímkové frekvencie. To znamená, že môžete upraviť rýchlosť prehrávania animácie, aby ste dosiahli ten správny efekt. Okrem toho tento softvér tiež podporuje vlastné rýchlosti prehrávania vo formáte gif, čo používateľom poskytuje ešte väčšiu kontrolu nad ich konečným produktom.

Vďaka interaktívnemu procesu konverzie je používanie ThunderSoft SWF to GIF Converter hračkou. Či už dávate prednosť možnosti manuálnej alebo automatickej konverzie, tento softvér vám pomôže. Jednoducho vyberte požadované nastavenia a nechajte ThunderSoft urobiť všetku ťažkú ​​prácu za vás.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte spoľahlivý a efektívny spôsob konvertovania súborov SWF na animované gify s vysoko kvalitnými výsledkami, potom nehľadajte nič iné ako výkonný nástroj na prevod od ThunderSoft!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ ThunderSoft
Stránka vydavateľa http://www.thundershare.net
Dátum vydania 2020-09-07
Dátum pridania 2020-09-07
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Flash softvér
Verzia 4.2
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 571

Comments: