Just Chat for Android

Just Chat for Android 1.0

Android / LondonNut / 32 / Úplná špecifikácia
Popis

Just Chat pre Android je komunikačná aplikácia, ktorá používateľom umožňuje chatovať s priateľmi a rodinou v reálnom čase. Vďaka svojmu jednoduchému a užívateľsky prívetivému rozhraniu vám Just Chat uľahčuje zostať v spojení s blízkymi bez ohľadu na to, kde na svete sa nachádzajú.

Jednou z výnimočných funkcií Just Chat je funkcia súkromného chatu. To umožňuje používateľom viesť konverzácie jeden na jedného so svojimi kontaktmi bez toho, aby ktokoľvek iný videl, čo hovoria. Či už sa chcete porozprávať so starým priateľom alebo sa od srdca porozprávať s členom rodiny, funkcia súkromného chatu Just Chat to uľahčuje.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Just Chat je jeho rozsiahla zbierka emotikonov. Tieto zábavné a expresívne ikony umožňujú používateľom vyjadriť svoje emócie vizuálnejším spôsobom, než len pomocou samotných slov. Od smajlíkov až po srdiečka, v službe Just Chat je pre každú príležitosť emotikon.

Okrem súkromného chatu a emotikonov ponúka Just Chat aj živé chatovacie miestnosti, kde sa používatelia môžu zapojiť do prebiehajúcich konverzácií na rôzne témy. Je to skvelý spôsob, ako spoznať nových ľudí, ktorí majú podobné záujmy, alebo sa jednoducho zapojiť do živých diskusií o aktuálnom dianí.

Jednou z najlepších vecí na Just Chat je, že nie je potrebná žiadna registrácia. Používatelia si môžu jednoducho stiahnuť aplikáciu a okamžite začať chatovať bez toho, aby museli absolvovať zložité prihlasovacie procesy alebo poskytovať osobné informácie.

Používanie funkcie Just Chat už nemôže byť jednoduchšie – jednoducho si stiahnite aplikáciu z obchodu Google Play, otvorte ju a začnite chatovať! Intuitívne rozhranie uľahčuje aj začínajúcim používateľom smartfónov začať hneď.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte jednoduchú, ale efektívnu komunikačnú aplikáciu, ktorá vám umožní zostať v spojení s blízkymi aj vzdialenými priateľmi a rodinou, potom nehľadajte nič iné ako Just Chat pre Android!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ LondonNut
Stránka vydavateľa http://londonnut.com
Dátum vydania 2014-11-05
Dátum pridania 2014-11-05
Kategória Komunikácia
Podkategória Chat
Verzia 1.0
Požiadavky OS Android
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 32

Comments:

Najpopulárnejší