Sl Solid

Sl Solid 1.0

Windows / SL Fonts / 33 / Úplná špecifikácia
Popis

Sl Solid je výkonný softvér na grafický dizajn, ktorý vám umožňuje jednoducho vytvárať úžasnú grafiku, webové stránky a dokumenty na spracovanie textu. Toto písmo dingbat true type je ideálne pre dizajnérov, ktorí chcú svojim projektom dodať jedinečný nádych. S Sl Solid môžete vytvárať logá, tlačidlá, hlavičky, menu, vizitky a ďalšie.

Toto kompletné abecedné písmo obsahuje všetky veľké písmená od A po Z a malé veľké písmená od a po z. Písmo je navrhnuté tak, aby sa dalo použiť na osobné aj komerčné účely. Či už navrhujete webovú stránku alebo vytvárate marketingové materiály pre svoje podnikanie, Sl Solid vás pokryje.

Jednou z kľúčových vlastností Sl Solid je jeho všestrannosť. Písmo je možné použiť v rôznych dizajnérskych aplikáciách ako Adobe Photoshop, Illustrator alebo InDesign. Funguje tiež dobre s programom Microsoft Word a iným softvérom na spracovanie textu.

Písmo sa dodáva v rôznych gramážach, čo uľahčuje použitie v rôznych typoch vzorov. Môžete si vybrať z nízkej hmotnosti pre jemné vzory alebo odvážnej hmotnosti pre pôsobivejšie návrhy.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Sl Solid je jeho kompatibilita s rôznymi operačnými systémami vrátane Windows a Mac OS X. To znamená, že bez ohľadu na platformu, ktorú používate; softvér bude fungovať bez problémov.

Sl Solid tiež ponúka vynikajúce podporné služby, ktoré zahŕňajú návody na efektívne používanie softvéru, ako aj zákaznícku podporu prostredníctvom e-mailu alebo telefónu, ak je to potrebné.

Pokiaľ ide o ceny, Sl Solid ponúka dostupné ceny v porovnaní s iným softvérom pre grafický dizajn dostupným na dnešnom trhu. Tento úžasný nástroj si môžete kúpiť za prijateľnú cenu bez kompromisov v kvalite.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľný nástroj na grafický dizajn, ktorý ponúka všestrannosť a cenovú dostupnosť, potom nehľadajte nič iné ako Sl Solid! Vďaka širokej škále funkcií a schopností; toto písmo dingbat true type vám pomôže posunúť vaše návrhy na ďalšiu úroveň!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ SL Fonts
Stránka vydavateľa http://www.slfonts.net/
Dátum vydania 2014-10-16
Dátum pridania 2014-10-16
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Písma
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 33

Comments: