Fort Defenders Seven Seas for Mac

Fort Defenders Seven Seas for Mac 1.0

Mac / Macgamestore / 23 / Úplná špecifikácia
Popis

Fort Defenders Seven Seas pre Mac je vzrušujúca hra, ktorá vás vezme na vzrušujúce dobrodružstvo na šírom mori. Ako hráč budete mať za úlohu brániť svoju pokojnú pevnosť pred náporom pirátov, ktorí sa chystajú opäť nalodiť. So svojou strategickou mysľou a pevnou rukou musíte stavať veže, čarovať, zbierať sudy rumu a veriť vo víťazstvo!

Hra obsahuje jedinečné morské prostredie, ktoré vás prenesie do sveta dobrodružstva a vzrušenia. Budete môcť zažiť vzrušenie z bitky, keď budete čeliť pirátskej armáde, ktorá je pred vami. Zápas je jedinečný a vyvážený a poskytuje úžasný herný zážitok, ktorý vás určite zabaví na celé hodiny.

Jednou z výnimočných funkcií Fort Defenders Seven Seas pre Mac sú jeho hroziví šéfovia. Títo šéfovia sú impozantní súperi, ktorých porazenie vyžaduje starostlivé plánovanie a stratégiu. Môžete tiež upgradovať svoje veže a kúzla, čím získate výhodu v boji.

Stiahnutie Fort Defenders Seven Seas pre Mac je jednoduché - jednoducho ho nahrajte do počítača a pripravte sa na potopenie všetkých! Vďaka pútavej hrateľnosti, úžasnej grafike a náročným úrovňam sa táto hra určite stane jednou z vašich obľúbených.

Tak na čo čakáš? Zapojte sa do boja proti pirátstvu ešte dnes s Fort Defenders Seven Seas pre Mac!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Macgamestore
Stránka vydavateľa http://www.macgamestore.com
Dátum vydania 2014-09-14
Dátum pridania 2014-09-14
Kategória Hry
Podkategória Strategické hry
Verzia 1.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 23

Comments:

Najpopulárnejší