CapsLockOFF

CapsLockOFF 1.0

Windows / Service Master Software / 67 / Úplná špecifikácia
Popis

CapsLockOFF je jednoduchý, ale výkonný softvér na vylepšenie pracovnej plochy, ktorý vám pomôže zbaviť sa otravného klávesu Caps Lock. Tento softvér je navrhnutý tak, aby bežal ticho na pozadí a automaticky vypínal kláves Caps Lock pri každom spustení počítača.

Ak ste ako väčšina ľudí, pravdepodobne ste v určitom okamihu pri písaní omylom stlačili kláves Caps Lock. To môže byť frustrujúce, najmä ak si to nevšimnete hneď a nakoniec napíšete celú vetu alebo odsek veľkými písmenami. S CapsLockOFF je tento problém minulosťou.

Inštalácia

Inštalácia CapsLockOFF je neuveriteľne jednoduchá. Jednoducho si stiahnite. exe z našej webovej stránky a umiestnite ho do spúšťacieho priečinka všetkých používateľov vášho počítača. Umiestnenie tohto priečinka sa môže líšiť v závislosti od vášho operačného systému, ale zvyčajne sa nachádza v C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup.

Po umiestnení súboru do tohto priečinka pri každom spustení počítača a prihlásení sa do Windowsu sa CapsLockOFF automaticky spustí na pozadí.

Funkčnosť

CapsLockOFF nemá používateľské rozhranie, pretože ho nie je potrebné. Je to malé. exe, ktorý beží ticho na pozadí a každé tri sekundy kontroluje zmeny stavu veľkých písmen.

Ak sa z akéhokoľvek dôvodu (možno v dôsledku náhodného stlačenia klávesy) počas používania vášho počítača zapne Caps Lock, CapsLockOFF ho ​​okamžite znova vypne bez akéhokoľvek zásahu z vašej strany.

Tlačidlo Caps Lock bude stále fungovať ako normálne – jedným stlačením sa zapne Caps Lock ako zvyčajne – ale s nainštalovaným CapsLockOFF nezostane zapnuté na dobu neurčitú, pokiaľ ho úmyselne nezostane zapnuté podržaním Shift alebo iného modifikačného klávesu.

Výhody

Používanie CapsLockOFF má niekoľko výhod:

1) Vylepšená produktivita: Odstránením náhodného používania veľkých písmen pri písaní môžu používatelia ušetriť čas tým, že sa nebudú musieť vracať späť a prepisovať text, ktorý bol omylom napísaný veľkými písmenami.

2) Znížená frustrácia: Náhodný zásah caps lock môže byť frustrujúci pre každého, kto to už zažil; s nainštalovaným týmto softvérom sa nemusíte obávať náhodného stlačenia tohto otravného tlačidla.

3) Zvýšená presnosť: Pri práci s citlivými informáciami, ako sú heslá alebo používateľské mená, kde veľmi záleží na veľkých písmenách – kontrola nad používaním veľkých písmen môže pomôcť zaistiť presnosť.

4) Jednoduchá inštalácia: Inštalácia tohto softvéru trvá len niekoľko minút – jednoducho si ho stiahnite a umiestnite do spúšťacieho priečinka.

Záver

Na záver, CapslockOff je základným nástrojom pre každého, kto chce zlepšiť svoju produktivitu elimináciou náhodného použitia caps lock pri písaní. Vďaka jednoduchému procesu inštalácie je začatie rýchle a bezproblémové! Vďaka automatickej funkcii, ktorá beží ticho v režime na pozadí, CapslockOff zaisťuje, že používatelia sa už nikdy nebudú musieť obávať náhodného stlačenia tlačidla „caps“ na klávesnici!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Service Master Software
Stránka vydavateľa http://www.usbdriveguard.com
Dátum vydania 2014-08-20
Dátum pridania 2014-08-20
Kategória Vylepšenia pracovnej plochy
Podkategória Miniaplikácie a miniaplikácie
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Windows
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 67

Comments: