Kodosoft Photo DVD Slideshow

Kodosoft Photo DVD Slideshow 1.0.1

Windows / Kodosoft / 70 / Úplná špecifikácia
Popis

Kodosoft Photo DVD Slideshow je výkonný a ľahko použiteľný softvér, ktorý vám umožňuje vytvárať úžasné prezentácie fotografií pomocou niekoľkých kliknutí. Či už chcete vytvoriť prezentáciu pre vašu svadbu, dovolenku, narodeninovú oslavu alebo rodinnú dovolenku, tento softvér vám pomôže.

Pomocou Kodosoft Photo DVD Slideshow môžete jednoducho zmeniť svoje digitálne fotografie na krásnu prezentáciu DVD, ktorú možno prehrať na TV, iPhone, YouTube alebo akomkoľvek inom mobilnom zariadení. Softvér je dodávaný s intuitívnym rozhraním, ktoré uľahčuje používanie každému.

Jednou z najlepších vecí na Kodosoft Photo DVD Slideshow je jej schopnosť pridať do vašich prezentácií hudbu na pozadí a prechodové efekty. Môžete si vybrať zo širokej škály vstavaných hudobných skladieb alebo importovať svoje vlastné hudobné súbory. Softvér ponúka aj rôzne prechodové efekty, ako je stmievanie/zmiznutie, posúvanie doľava/doprava/hore/dole a ďalšie.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Kodosoft Photo DVD Slideshow je jej schopnosť vytvárať vlastné DVD menu. Môžete si vybrať z niekoľkých vopred navrhnutých šablón alebo si vytvoriť vlastné menu pomocou vstavaného editora. To vám umožní pridať textové titulky a dokonca zahrnúť videoklipy do ponuky.

Softvér podporuje všetky populárne obrazové formáty vrátane JPG, BMP, PNG a ďalších. Môžete tiež upraviť jas/kontrast/sýtosť každej fotografie pred jej pridaním do prezentácie.

Kodosoft Photo DVD Slideshow ponúka niekoľko možností výstupu vrátane napálenia prezentácie na prázdny disk DVD alebo jej uloženia ako súboru ISO na neskoršie napálenie. Prezentáciu môžete uložiť aj ako súbor MPEG-2, ktorý je možné prehrať na väčšine prehrávačov médií.

Celkovo je Kodosoft Photo DVD Slideshow vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá ľahko použiteľného, ​​no výkonného tvorcu fotografických prezentácií. Vďaka intuitívnemu rozhraniu a širokému spektru funkcií tento softvér každému uľahčuje vytváranie úžasných prezentácií fotografií v priebehu niekoľkých minút!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Kodosoft
Stránka vydavateľa http://www.kodosoft.com
Dátum vydania 2014-07-11
Dátum pridania 2014-07-11
Kategória Video softvér
Podkategória Softvér na strih videa
Verzia 1.0.1
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 70

Comments: