GO Keyboard Neon Rainbow for Android

GO Keyboard Neon Rainbow for Android 1.0

Android / T-Me Studios / 122 / Úplná špecifikácia
Popis

GO Keyboard Neon Rainbow pre Android je úžasná aplikácia pre šetrič obrazovky a tapety, ktorá dodá vášmu smartfónu nával farieb. Táto téma je ideálna pre tých, ktorí milujú živé farby a chcú, aby ich telefón vyčnieval z davu.

S klávesnicou GO Keyboard Neon Rainbow si môžete vychutnať dúhu farieb a energiu, ktorá ovláda váš smartfón. Úžasné snímky obrazovky HD, ktoré sme pridali, vám ukážu, ako skvele bude táto téma vyzerať na klávesnici vášho telefónu. Ponuky pre túto tému sa dodávajú so 48 rôznymi jazykovými prekladmi, vďaka čomu je prístupná používateľom na celom svete.

Inštalácia je rýchla a jednoduchá – jednoducho postupujte podľa 3 krokov: po stiahnutí otvorte aplikáciu, kliknite na tlačidlo „Nastaviť ako aktívnu tému“ a vyberte tému z nasledujúcej stránky. Táto téma používa klávesnicu GO. Ak ho nemáte nainštalovaný, budete presmerovaní na stránku sťahovania.

Jednou z najlepších vecí na klávesnici GO Keyboard Neon Rainbow je jej kompatibilita s väčšinou zariadení so systémom Android. Či už máte starší model alebo jeden z najnovších smartfónov na trhu, táto aplikácia bude s vaším zariadením bezproblémovo fungovať.

Klávesnica GO Keyboard Neon Rainbow okrem ohromujúceho vzhľadu ponúka aj vynikajúce funkcie. Rozloženie klávesnice je intuitívne a ľahko sa používa, vďaka čomu je písanie hračkou, aj keď ju používate dlhší čas.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tejto aplikácie sú jej možnosti prispôsobenia. Môžete si vybrať z rôznych štýlov a veľkostí písma, ako aj upraviť zvuky stlačenia klávesov podľa vašich preferencií.

Celkovo je GO Keyboard Neon Rainbow pre Android vynikajúcou voľbou, ak hľadáte niečo farebnejšie pre váš displej. Ľahko sa inštaluje, funguje bez problémov s väčšinou zariadení, ponúka vynikajúce funkcie a možnosti prispôsobenia – a to všetko pri pridávaní potrebnej živosti displeju vášho smartfónu!

Kľúčové vlastnosti:

- Ohromujúca aplikácia pre šetrič obrazovky a tapety

- Dodáva nával farieb a energie

- Kompatibilné s väčšinou zariadení so systémom Android

- Intuitívne a ľahko použiteľné rozloženie klávesnice

- Dostupné možnosti prispôsobenia (štýly/veľkosti písma/zvuky pri stlačení klávesov)

- Rýchly a jednoduchý proces inštalácie

Kompatibilita:

GO Keyboard Neon Rainbow vyžaduje Android 4.0 alebo vyšší, aby správne fungoval na akomkoľvek zariadení, ktoré podporuje tieto operačné systémy.

Pokyny na inštaláciu:

1) Stiahnite si GO Keyboard Neon Rainbow z našej webovej stránky.

2) Otvorte „Nastavenia“ > „Zabezpečenie“ > prejdite nadol, kým neuvidíte „Neznáme zdroje“. Povoľte túto možnosť.

3) Nainštalujte súbor APK klepnutím naň po stiahnutí.

4) Otvorte Go Launcher EX alebo iný spúšťač, ktorý podporuje klávesnice Go.

5) Stlačte tlačidlo ponuky > Témy > kartu Miestne > vyberte tému „Neon Rainbows“.

Záver:

Ak hľadáte pútavý šetrič obrazovky alebo tapetu, ktorá dodá displeju vášho smartfónu veľmi potrebnú živosť, potom nehľadajte nič iné ako GO Keyboard Neon Rainbow! S ohromujúcim vizuálom v kombinácii s vynikajúcou funkčnosťou a možnosťami prispôsobenia dostupnými na každom kroku – dnes už naozaj nie je nič podobné! Tak načo čakať? Stiahni teraz!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ T-Me Studios
Stránka vydavateľa http://timmystudios.com/
Dátum vydania 2014-06-12
Dátum pridania 2014-06-12
Kategória Šetriče obrazovky a tapety
Podkategória Témy
Verzia 1.0
Požiadavky OS Android
Požiadavky GO Keyboard
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 122

Comments:

Najpopulárnejší