GO Keyboard Pink Stars for Android

GO Keyboard Pink Stars for Android 1.0

Android / T-Me Studios / 51 / Úplná špecifikácia
Popis

GO Keyboard Pink Stars pre Android je úžasná aplikácia pre šetrič obrazovky a tapety, ktorá premení klávesnicu vášho telefónu na krásny a pútavý displej. Vďaka téme žiarivých ružových hviezd je tento softvér ideálny pre každého, kto chce svojmu zariadeniu dodať osobitosť a štýl.

Inštalácia GO Keyboard Pink Stars pre Android je rýchla a jednoduchá. Jednoducho si stiahnite aplikáciu z našej webovej stránky alebo z obchodu Google Play, otvorte ju a postupujte podľa troch jednoduchých krokov. Po nainštalovaní softvéru ho aktivujte na svojom zariadení stlačením tlačidla „Nastaviť ako aktívnu tému“.

Jednou z výnimočných funkcií klávesnice GO Keyboard Pink Stars pre Android sú jej snímky obrazovky s vysokým rozlíšením. Tieto obrázky ukazujú, ako skvele bude táto téma vyzerať na klávesnici vášho telefónu, a poskytne vám ukážku toho, čo môžete očakávať po jej nainštalovaní.

Stojí za zmienku, že táto téma používa ako platformu klávesnicu GO. Ak ešte nemáte na svojom zariadení nainštalovanú klávesnicu GO Keyboard, nebojte sa – máme pre vás všetko! Pred pokračovaním v inštalácii tejto úžasnej témy ružových hviezd budete automaticky presmerovaní na stránku sťahovania, kde si môžete jednoducho nainštalovať GO Keyboard.

Ďalšou skvelou funkciou klávesnice GO Keyboard Pink Stars pre Android je jej viacjazyčná podpora. Ponuky sa dodávajú so 48 rôznymi jazykovými prekladmi, vďaka čomu sú dostupné používateľom na celom svete.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte jednoduchý spôsob, ako pridať šmrnc a osobitosť klávesnici telefónu a zároveň si užívať vysokokvalitné šetriče obrazovky a tapety, potom nehľadajte nič iné ako GO Keyboard Pink Stars pre Android!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ T-Me Studios
Stránka vydavateľa http://timmystudios.com/
Dátum vydania 2014-06-10
Dátum pridania 2014-06-10
Kategória Šetriče obrazovky a tapety
Podkategória Témy
Verzia 1.0
Požiadavky OS Android
Požiadavky GO Keyboard
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 51

Comments:

Najpopulárnejší