AVmixer Lite for Mac

AVmixer Lite for Mac 2.3

Mac / Neuromixer / 76 / Úplná špecifikácia
Popis

AVmixer Lite for Mac je výkonný video softvér, ktorý bol navrhnutý špeciálne pre živé vizuálne vystúpenia na koncertoch, tanečných večierkoch a firemných akciách. Je to trojkanálový video mixér s efektmi v reálnom čase, ktorý vám umožňuje miešať a manipulovať s videami v reálnom čase. Vďaka svojmu jednoduchému, ale výkonnému používateľskému rozhraniu AVmixer Lite pripomína tradičný DJ mixážny softvér a ponúka prvky používateľského rozhrania na obrazovke vhodné pre dotykovú obrazovku pre rýchlu a rýchlu interakciu.

Jednou z kľúčových vlastností AVmixer Lite je jeho schopnosť súčasne miešať tri kanály videa. To znamená, že môžete kombinovať viacero videí do jedného plynulého výkonu bez akéhokoľvek oneskorenia alebo oneskorenia. Softvér tiež podporuje skladanie v reálnom čase, čo vám umožňuje vrstviť rôzne videá na seba v reálnom čase.

Ďalšou skvelou vlastnosťou AVmixer Lite je jeho softvérová funkcia keystone. Táto funkcia vám umožňuje upraviť perspektívu vášho video výstupu korekciou akéhokoľvek skreslenia spôsobeného umiestnením projektora alebo uhlom kamery. Pomocou tejto funkcie môžete zabezpečiť, aby sa vaše vizuály zobrazovali vždy správne bez ohľadu na prostredie.

AVmixer Lite tiež podporuje podporu Siphon pre používateľov počítačov Mac. Siphon je open-source technológia, ktorá umožňuje aplikáciám zdieľať snímky medzi sebou v reálnom čase bez straty kvality alebo zníženia výkonu. To znamená, že AVmixer Lite môžete bezproblémovo používať s ďalšími aplikáciami s podporou Syphonu, ako sú VDMX alebo Resolume Arena.

Nakoniec, AVmixer Lite podporuje celý rad MIDI ovládačov, čo uľahčuje integráciu do vášho existujúceho nastavenia, ak už máte k dispozícii MIDI ovládače. Tieto ovládače môžete použiť na ovládanie rôznych aspektov softvéru, ako je rýchlosť prehrávania, úrovne hlasitosti, parametre efektov a ďalšie.

Stručne povedané, ak hľadáte spoľahlivý a ľahko použiteľný video mixér s možnosťou efektov v reálnom čase, potom nehľadajte nič iné ako AVmixer Lite pre Mac! Jeho intuitívne rozhranie v kombinácii s výkonnými funkciami z neho robí ideálnu voľbu pre každého, kto chce vytvoriť ohromujúce vizuály na svojej ďalšej akcii alebo vystúpení!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Neuromixer
Stránka vydavateľa http://www.neuromixer.com
Dátum vydania 2014-05-26
Dátum pridania 2014-05-26
Kategória Video softvér
Podkategória Prehrávače videa
Verzia 2.3
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.5, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky Latest Quicktime player installed
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 76

Comments:

Najpopulárnejší