Automation Spy

Automation Spy 3.5

Windows / dDelta Solutions / 2026 / Úplná špecifikácia
Popis

Automation Spy: Najlepší nástroj pre vývojárov automatizácie používateľského rozhrania

Ste vývojár UI Automation a hľadáte výkonný nástroj na kontrolu a monitorovanie prvkov UI Automation na vašej pracovnej ploche? Nehľadajte nič iné ako Automation Spy! Tento špionážny nástroj je určený na dopytovanie vlastností a informácií o vzoroch pre objekty automatizácie, ktoré vyberiete v navigačnom strome alebo vyberiete z obrazovky pomocou ukazovateľa myši.

Vďaka intuitívnemu rozhraniu Automation Spy uľahčuje navigáciu cez používateľské rozhranie vašej aplikácie a kontrolu prvkov automatizácie. Jednoducho vyberte prvok v navigačnom strome alebo naň kliknite myšou a uvidíte všetky jeho vlastnosti a vzory ovládania. A ak si nie ste istí, ako používať konkrétnu funkciu, jednoducho umiestnite kurzor myši na popis tlačidla, kde nájdete užitočné rady.

Ale to nie je všetko – s Automation Spy môžete tiež kopírovať hodnoty vlastností pomocou kontextovej ponuky, monitorovať udalosti automatizácie používateľského rozhrania vyvolané prvkami používateľského rozhrania a dokonca vykonávať akcie s prvkami automatizácie pomocou ovládacích vzorov. Vďaka tomu je nepostrádateľným nástrojom pre každého vývojára UIA, ktorý chce zefektívniť svoj pracovný tok a zlepšiť svoju produktivitu.

Jednou z kľúčových funkcií Automation Spy je, že používa spravovanú verziu automatizácie používateľského rozhrania, ktorá je súčasťou. Internetová sieť. To znamená, že vývojári môžu využívať všetky výhody, ktoré ponúka. NET Framework, pričom je stále schopný pracovať s používateľským rozhraním svojej aplikácie.

Či už teda pracujete na komplexnej podnikovej aplikácii alebo na jednoduchom desktopovom nástroji, Automation Spy má všetko, čo potrebujete, aby ste svoju prácu vykonali rýchlo a efektívne. Vďaka svojim výkonným funkciám, intuitívnemu rozhraniu a bezproblémovej integrácii s. NET Framework, tento špionážny nástroj je skutočne jedinečný.

Na záver, ak hľadáte spoľahlivé softvérové ​​riešenie, ktoré vám pomôže zefektívniť váš pracovný postup vývojára UIA – nehľadajte nič iné ako Automation Spy! Vďaka svojej komplexnej sade funkcií navrhnutých špeciálne na tento účel v kombinácii s ľahko použiteľným rozhraním sa tento softvér okamžite stane nevyhnutnou súčasťou akejkoľvek vývojovej sady!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ dDelta Solutions
Stránka vydavateľa https://ddeltasolutions.000webhostapp.com/
Dátum vydania 2020-07-26
Dátum pridania 2020-07-26
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Ladiaci softvér
Verzia 3.5
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Požiadavky .Net Framework 4.0
cena Free
Stiahnutie za týždeň 4
Celkový počet stiahnutí 2026

Comments: