Kameraadjes for iPhone

Kameraadjes for iPhone 1.6.0

iOS / Feyenoord Rotterdam N.V. / 0 / Úplná špecifikácia
Popis

V aplikácii Kameraadjes App kunnen leden van de Juniorclub van Feyenoord zich uitleven in de wereld van hun favoriete voetbalclub. Voor iedere leeftijd je een eigen Feyenoord-wereld gecreerd waar je nový eigen avatar kunt made en tegen jouw voetbalhelden kan spelen.

Kun jij vyhral v een n tegen n dueli sa stretol s een speler van Feyenoord? Dribbel juj langs alle pionnen en obstakels op het veld? Laat jij je niet uit het veld schoppen bij een potje Feyenoord-trefvoetbal? Ontmoet de Feyenoord-spelers ook buiten het trainingsveld a verzamel alle spelerskaarten. Bovendien tel je af tot de volgende wedstrijd van Feyenoord en blijf je live op de hoogte van de tussenstand v De Kuip!

Ook aan de allerjongste Kameraadjes (tot en met 2 jaar) is gedacht. Minis hebben hun eigen leefwereld binnen de app, waar her a in eindeloos kunnen spelen in de dierentuin van Feyenoord. Bovendien kunnen z luisteren naar de Feyenoord-avonturen van de beestenbende s de verhalen uit de bekende voorleesboeken, gellustreerd door Roland Hols a ingesproken door Eus Roovers.

Je geeft aan ons privacybeleid en onze gebruiksvoorwaarden te accepteren door de app te downloaden. Minderjarigen tot 16 jaar mogen de Kameraadjes App niet downloaded, zonder toestemming van the old of wettelijke vertegenwoordigers. Pozrite sa na súkromievoorwaarden na stránke kameraadjes.nl/privacy.

Nepotrebujete kontaktovať aplikáciu Feyenoord Service & Tickets cez www.feyenoord.nl/service.

Nad Feyenoord Juniorclub Kameraadjes:

De Feyenoord Juniorclub Kameraadjes je oficiálnym Juniorclubom van Feyenoord en de Feyenoord Priaznivci veriaci De Feijenoorder všetkým priaznivcom mladých až 14 rokov.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Feyenoord Rotterdam N.V.
Stránka vydavateľa https://apps.apple.com/us/developer/feyenoord-rotterdam-n-v/id1024993343
Dátum vydania 2020-07-26
Dátum pridania 2020-07-26
Kategória Hry
Podkategória Športové hry
Verzia 1.6.0
Požiadavky OS iOS
Požiadavky Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 0

Comments:

Najpopulárnejší