4Videosoft MPEG to DVD Converter

4Videosoft MPEG to DVD Converter 5.0.20

Windows / 4Videosoft Studio / 31 / Úplná špecifikácia
Popis

Hľadáte spoľahlivý a efektívny softvér na vytváranie vlastných DVD filmov? Alebo chcete zálohovať svoje filmové zbierky v počítači na disk DVD? Nehľadajte nič iné ako 4Videosoft MPEG to DVD Converter, dokonalý video softvér, ktorý dokáže napáliť MPEG a ďalšie videá ako MP4, MOV, M4V, MPG, MOD na DVD disk bez obmedzenia.

S 4Videosoft MPEG to DVD Converter, môžete ľahko vytvoriť DVD priečinok alebo ISO súbory s MPEG videami na vašom počítači. Tento výkonný video softvér je vybavený pokročilými funkciami, ktoré vám umožňujú optimalizovať video, ktoré máte k dispozícii. Funkcia Efekt vám umožňuje upraviť jas, kontrast a sýtosť videa. Funkcia Crop (Orezať) umožňuje odstrániť čierne okraje z rámčeka videa alebo upraviť jeho pomer strán. Funkcia Zlúčiť vám umožňuje spojiť viacero videí do jedného súboru, zatiaľ čo funkcia Trim vám umožní odrezať nežiaduce časti videa.

Okrem toho 4Videosoft MPEG to DVD Converter tiež prichádza s funkciou vodoznaku, ktorá umožňuje používateľom pridať textový alebo obrázkový vodoznak do svojich videí na účely ochrany autorských práv alebo personalizácie. S týmto programom bohatým na funkcie nebolo vytváranie profesionálne vyzerajúcich DVD nikdy jednoduchšie!

Jednou z najlepších vecí na 4Videosoft MPEG to DVD Converter je jeho užívateľsky prívetivé rozhranie, ktoré uľahčuje každému – dokonca aj tým, ktorí nemajú technické zručnosti – previesť svoje DVD do formátu AVI len niekoľkými kliknutiami! A vďaka použitiu technológie zrýchlenia bude konverzia DVD do formátu AVI za chvíľu ukončená!

Či už ide o osobné použitie alebo obchodné účely, ako je vytváranie školiacich materiálov alebo propagačných videí – 4Videosoft MPEG To DVD Converter je vynikajúcou voľbou pre každého, kto chce vysokokvalitné výsledky bez predchádzajúcich skúseností s používaním podobného softvéru.

Tak načo čakať? Stiahnite si 4Videosoft MPEG To DVD Converter ešte dnes a začnite vytvárať úžasné DVD, ktoré zapôsobia na každého!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ 4Videosoft Studio
Stránka vydavateľa http://www.4videosoft.com
Dátum vydania 2014-02-14
Dátum pridania 2014-02-14
Kategória Video softvér
Podkategória DVD napaľovačky
Verzia 5.0.20
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 31

Comments: